orda yükleyeceğim zaten ama kart seçme yerinde 2 tane visa kart var ama hangisini seçeceğimi bilmiyorumDostum bu linkden para yükleyebilirsin steam hesabına fakat hangi seçenekler varsa o şekilde yükleyebilirsin. İninal varmı bakmadım ;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Farketmez seç birinden biriniorda yükleyeceğim zaten ama kart seçme yerinde 2 tane visa kart var ama hangisini seçeceğimi bilmiyorum
hm peki saolFarketmez seç birinden birini
evethm peki saolininal zaten visa kart olarak geçiyor değilmi?
ben denediğimde visa hata vermişti visa boacompra dene çalışırhm peki saolininal zaten visa kart olarak geçiyor değilmi?
tmm deneyeceğimben denediğimde visa hata vermişti visa boacompra dene çalışır
mesela ben perdigitalden steam cüzdan kodu alırsam (30 tl) steamda sınırlar kaldırılırmı? yoksa kaldırılmazmı ve seviye atlarmıyımtmm deneyeceğim
30 tl alırsan ve bir harcama yaparsan sınır kaldırılır.tmm deneyeceğim
Post automatically merged:
mesela ben perdigitalden steam cüzdan kodu alırsam (30 tl) steamda sınırlar kaldırılırmı? yoksa kaldırılmazmı ve seviye atlarmıyım
harcama yapmak zorundamıyım yani yükledikten 1-2 hafta sonra kendisi gitmiyormu30 tl alırsan ve bir harcama yaparsan sınır kaldırılır.
Harcama yapmalısınharcama yapmak zorundamıyım yani yükledikten 1-2 hafta sonra kendisi gitmiyormu
o şekildede olabiliyor fakat 1-2 hafta beklemek istemiyorsan harcama yaparsın bir oyuna sonra iadesini istersin verirlerya steamın kendisinden alırsam? bana önceki postlarımda birtane moderator harcama yapmana gerek yok yükleyince zaten kalkıyor demişti sadece pazara 1-2 haftaya ulaşırsın demişti
ben beklerim sorun yoko şekildede olabiliyor fakat 1-2 hafta beklemek istemiyorsan harcama yaparsın bir oyuna sonra iadesini istersin verirler
tercih sana kalmışben beklerim sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?