Steam item aklanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhabalar bu maili atmamın sebebi yardımına ihtiyacım var cidden 1 haftadır çok garip bir durum yaşıyorum Steam hesabım 2 defa soyuldu olayı anlatayım Steamden bir kaç item aldım csgo ya skin ve kapsül kasası envarterimde normal duruyodu 08.04.2023 tarihinde hesabıma giriş yaptım ve hiçbirşey yok hepsi satılmış ve bir adet dota itemi alınmış hesabıma 0.12 kuruşluk bir item ve 92 TL ye ben almışın adam benim hesapla para aklamış abi hesapta steam guard var şifre sağlam ve kimseyle paylaşmıyorum ve aile koruması var satışa konulsa bile telefondan onaylamam gerek bunları nasıl aşıpta bunu yapabiliyorlar ve tamamen şifre değiştirdim aile koruma şifresi değiştirdim tüm cihazlardan çıkış yaptım steam apı de sıfırladım takas linkinide sıfırladım olabilecek herşeyi yaptım pcyi de daha 1 hafta önce formatladım bu nasıl olabilir abi benden başka pc kullanan girende yok ve 2. defa bunların hepsini yaptıktan sonra bugun tekrar 160 TL lik item yok olmuş tekrar herşeyi değiştirdim cidden 2 haftada 500 TL zararım var ve steam hiç bir şey yapmıyor.

RESİMLERDE İTEM DEĞERİNİ GÖRÜYOSUNUZ PARA AKLANIYOR VE HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORUM PC FORMATLI VE VÜRÜS YOK LÜTFEN BUNU SÖYLEMEYİN

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka steam maalesef bu ve bunun gibi durumlarda hesabının güvenliğini sen sağlamak zorundasın politikasını uyguluyor. Steamdeki bütün bağlantılarını kes ve güçlü bir şifre oluştur. Ayrıca Steam guard'ı aktif et

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhabalar bu maili atmamın sebebi yardımına ihtiyacım var cidden 1 haftadır çok garip bir durum yaşıyorum Steam hesabım 2 defa soyuldu olayı anlatayım Steamden bir kaç item aldım csgo ya skin ve kapsül kasası envarterimde normal duruyodu 08.04.2023 tarihinde hesabıma giriş yaptım ve hiçbirşey yok hepsi satılmış ve bir adet dota itemi alınmış hesabıma 0.12 kuruşluk bir item ve 92 TL ye ben almışın adam benim hesapla para aklamış abi hesapta steam guard var şifre sağlam ve kimseyle paylaşmıyorum ve aile koruması var satışa konulsa bile telefondan onaylamam gerek bunları nasıl aşıpta bunu yapabiliyorlar ve tamamen şifre değiştirdim aile koruma şifresi değiştirdim tüm cihazlardan çıkış yaptım steam apı de sıfırladım takas linkinide sıfırladım olabilecek herşeyi yaptım pcyi de daha 1 hafta önce formatladım bu nasıl olabilir abi benden başka pc kullanan girende yok ve 2. defa bunların hepsini yaptıktan sonra bugun tekrar 160 TL lik item yok olmuş tekrar herşeyi değiştirdim cidden 2 haftada 500 TL zararım var ve steam hiç bir şey yapmıyor.

RESİMLERDE İTEM DEĞERİNİ GÖRÜYOSUNUZ PARA AKLANIYOR VE HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORUM PC FORMATLI VE VÜRÜS YOK LÜTFEN BUNU SÖYLEMEYİN

kanka bişey yapamazsın büyük ihtimalle

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kanka steam maalesef bu ve bunun gibi durumlarda hesabının güvenliğini sen sağlamak zorundasın politikasını uyguluyor. Steamdeki bütün bağlantılarını kes ve güçlü bir şifre oluştur. Ayrıca Steam guard'ı aktif et

adam benim hesapla para aklamış abi hesapta steam guard var şifre sağlam ve kimseyle paylaşmıyorum ve aile koruması var satışa konulsa bile telefondan onaylamam gerek bunları nasıl aşıpta bunu yapabiliyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu durumda hiçbir geri dönüş alamazsın politikaları kesin hesap senin sorumluluğunda

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bet sitelerine falan hesapla girdin mi? Ya da discord veya benzeri sitelerdeki botlara hesap yetkilendirmesi verdin mi?

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
dostum 2 AD ile hesap güvenliğini sağlayabilirsin ayrıca virüs yemeden veya birinin şifreni bilmeden steamdan aklama yapmak mümkün değil

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bu şekilde hiçbir geri dönüş alamazsın politikaları kesin hesap senin sorumluluğunda Kral

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka herahngı bır sıteye steamla gırıs yaptıysan ondandır

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
virüs yemişsin kardeşim başka bi oyunda hile açmışsındır yada başka siteden hile indirmişsindir seni izlemeye almışlardır hesabınıda sen yokken patlatmışlar benim bu olay valoda geldi 3k lık champions dan tut ejder vandalına kadar bıçaklar fln hepsi mail pw değiştirip çalındı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu konu hakkında bışey yapamazsın gerı gelmez rolback atılması lazım onuda yapmazlar

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Temiz bir bilgisayardan şifrelerini maillerini değiştir tüm cihazlardan çıkışını yap düzelir

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

hiç başıma gelmedi ama biraz düşündüm telefon modelin ne ona göre fikjrimi söyleyecem

Kanka inan bilmiyorum. Arkadaşına dostuna birisine vermedin dimi hesabını?
arkadaşa falan da verse yine bildirim gitmesi gerekmez miydi (hala ismini hatırlamıyor musun)

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
konuyu fazla okumadan resimlere baktım ve evet bunu adamlar yapıyor bana da yaptılar ve steam ile iletişime geçtiğimde senin rızan ile yapılan bir işlem olduğu için git kendi bokunu kendin temizle diyorlar Ve iki adım doğrulama vs. yalan steam telefonda yüklü ve onay bile gelmeden bu işlemi yapıyorlar

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hiç başıma gelmedi ama biraz düşündüm telefon modelin ne ona göre fikjrimi söyleyecem

arkadaşa falan da verse yine bildirim gitmesi gerekmez miydi (hala ismini hatırlamıyor musun)
Kanka belki vermiştir, adam hesaptan hiç çıkmamıştır. Belli mi olur yani. Göz dikip almıştır parayı. (Yok valla kanka bulamadım. Ama imzadaki kızın ismini biliyorum 😂)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum aynısı benim başıma geldi yapacak birşey yok bende yeni öğrendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...