Steam Key Generator

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
genelde bunların hepsi yalandır ve virüs amaçlıdır ama bazı oyunların gerçekten generatorleri var borderlands gibi başka bildikleriniz var mı böyle

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kardeşim onlar yalan kullanılmış koyuyorlar keylogger olabilir inidirme

Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bir Site Var Hergün 1 Tane CS:GO Key Paylaşıyor. Adını Tam Bilmiyorum Unuttum Ama. Ben CS:GO Yu Ordaki Keyden Almıştım.
Bulursam Yazarım.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
İndie Gala adında bir site var. 10 tane oyunu 1 dolara satıyor. Oyunlardaki kartları düşürerek parayı katlıyorsunuz. Günlük size 1 adet ücretsiz oyun veriyor. Dün bana oyun verdi 10 TL'lik.
Sonra sitede Give Away diye bir bölüm var. Size her saat başı belirli sayıda Silver Gala parası veriyor. Bu paralarla bedava oyun çekilişlerine katılıyorsunuz. Şansınız çıkar çıkmaz ama gayet iyi. Mesela PUBG çekilişi yapıyor bir tanesi ben katıldım. 2 gün sonra açıklanacak. Ubisoft tarafındanda desteklenen bir site. Yüksek fiyattaki oyunlar ise daha düşük fiyata satılıyor

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İndie Gala adında bir site var. 10 tane oyunu 1 dolara satıyor. Oyunlardaki kartları düşürerek parayı katlıyorsunuz. Günlük size 1 adet ücretsiz oyun veriyor. Dün bana oyun verdi 10 TL'lik.
Sonra sitede Give Away diye bir bölüm var. Size her saat başı belirli sayıda Silver Gala parası veriyor. Bu paralarla bedava oyun çekilişlerine katılıyorsunuz. Şansınız çıkar çıkmaz ama gayet iyi. Mesela PUBG çekilişi yapıyor bir tanesi ben katıldım. 2 gün sonra açıklanacak. Ubisoft tarafındanda desteklenen bir site. Yüksek fiyattaki oyunlar ise daha düşük fiyata satılıyor
bir ara ona hep katılıyordum 50 tane çekilişe girdim ama hiçbiri çıkmadı :/

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
reis öyle siteler varda almaya değmeyecek oyunlar veriyor o siteler 1-2 TL lik falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...