steamdaki bütün ücretsiz oyunları en kısa yol ile steam kütüphaneme nasıl eklerimne kastettiğini anlamadım
manuel olarak eklemelisin bahsettiğin gibi bir program mevcut değilsteamdaki bütün ücretsiz oyunları en kısa yol ile steam kütüphaneme nasıl eklerim
peki bu yol ile kart kasmak için bir uygulama vardı onun ile kart kasabilir miyimDediğin şeyi araştırdım. Chrome eklentisi var bunun için. Ama max saatte 10 civarı ekliyor. Ve eklenen oyunlar steam profilinde gözükmüyor. Sadece sen görebiliyorsun
çok fazla oyun var ve uzun sürerManuel olarak eklemen bence daha garantili ve iyi olucaktır
evet baya zamanını alır fakat sonuç olarak hedefe ulaşıcaksın bence yapabilirsinçok fazla oyun var ve uzun sürer
aşağıda verdiğim konuma bakarak kart düşürme yapabilirsinpeki bu yol ile kart kasmak için bir uygulama vardı onun ile kart kasabilir miyim
amaç hedefe uzun yoldan değil 1 tuşla ulaşmakevet baya zamanını alır fakat sonuç olarak hedefe ulaşıcaksın bence yapabilirsin
steam kütüphaneme yeni oyunlar ekledim fakat, idle master kart hakkınız kalmadı diyoraşağıda verdiğim konuma bakarak kart düşürme yapabilirsin
https://memoryhackers.org/konular/steam-idle-master-versiyon-1-7-2021-guncellendi.193089/
ve aşağıda olan link'ten de diğer konulara bakabilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Çoğu ücretsiz oyunda kart düşürme hakkın olmuyor. Bunun için ücretli oyunlar satın alman gerekiyor.steam kütüphaneme yeni oyunlar ekledim fakat, idle master kart hakkınız kalmadı diyor