Çözüldü Steam Kullanıcı Adı sıfırlama isteği kod gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Tam olarak 2 gündür bu sinir bozan hatayla uğraşıyorum, Steam'den GTA 5 almıştım sonra satmaya karar verdim ama ben yeni hesap kurmuştum ve GTA 5 olan hesabımın kullanıcı adını unutmuştum şimdi kullanıcı adımı unuttuma tıklıyorum kod gönder diyorum kod gelmiyor tam 1 saattir kodu bekliyorum gelmiyor, sebebi nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
beyler tam olarak 2 gündür bu sinir bozan hatayla uğraşıyorum steamdan gta 5 almıştım sonra satmaya karar verdim ama ben yeni hesap kurmuştum ve gta5 olan hesabımın kullanıcı adını unutmuştum şimdi kullanıcı adımı unuttuma tıklıyorum kod gönder diyorum kod gelmiyor tam 1 saattir kodu bekliyorum gelmi sebenbi nedir lütfen yardım edin
Spam yerine bak
mail yeni ise gelmez
o mail olduğundan emin ol

hiç biri olmadıysa steam yardım bölümüne yaz
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam sonradan oluşturulan bir mail ise gelmez, eğer değilse spam klasörüne bakabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
beyler tam olarak 2 gündür bu sinir bozan hatayla uğraşıyorum steamdan gta 5 almıştım sonra satmaya karar verdim ama ben yeni hesap kurmuştum ve gta5 olan hesabımın kullanıcı adını unutmuştum şimdi kullanıcı adımı unuttuma tıklıyorum kod gönder diyorum kod gelmiyor tam 1 saattir kodu bekliyorum gelmi sebenbi nedir lütfen yardım edin
Spam yerine bak
mail yeni ise gelmez
o mail olduğundan emin ol

hiç biri olmadıysa steam yardım bölümüne yaz

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...