1 Tem 2016 #1 kaan5534 K Üye Katılım 7 May 2016 Mesajlar 12 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI ARKADASLAR STEAM DEN OYUN ALICAM MOBİL ODEMEYLE ACABA KOMİSYON KESİLİRMİ YOKSA NE FIYATSA ONUMU ALIR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ??????????
ARKADASLAR STEAM DEN OYUN ALICAM MOBİL ODEMEYLE ACABA KOMİSYON KESİLİRMİ YOKSA NE FIYATSA ONUMU ALIR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ??????????
1 Tem 2016 #2 ikinq121 I Üye Katılım 7 Mar 2016 Mesajlar 12 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI vodefone isen hiç sevinme derim kaldırmış mobil ödemeyi ve bu arada benim bildiğim aynı fiyatı veriyorlar alacaksan cs al derim 12 tl
vodefone isen hiç sevinme derim kaldırmış mobil ödemeyi ve bu arada benim bildiğim aynı fiyatı veriyorlar alacaksan cs al derim 12 tl
1 Tem 2016 #3 *Mstkmlnr M Co-Administrator Emektar Üye Katılım 17 Ağu 2015 Mesajlar 681 Tepki puanı 204 10 HİZMET YILI komisyon kesmez smsin varsa sadece oyunun fiyatı kadar keser sms paketin yoksa bir kere evet yazıp cevaplayacağın için 40 kuruş falan keser
komisyon kesmez smsin varsa sadece oyunun fiyatı kadar keser sms paketin yoksa bir kere evet yazıp cevaplayacağın için 40 kuruş falan keser