- Yasaklandı
Half life felan var zatencs 1.6 half life blue shift vb güzel oyunlar alabilirsin.
Left 4 dead 2 yi oynadımLeft 4 dead 2 al 3.20 tl
Bakıcam teşeklürler3(TL) daha katıp bloon td5 gerçekten çokgüzel.
Eyw kardeşim bu arada valveden sadece gmodun prop huntunu ve csgo yu oynuyorum 1.6 harici çöp benceReis keşke valva compilation packet alsaydın 29.90 Tl ye nerdeyse çoğu valve oyunu şöyle sıralıyayım Gmod , Csgo , Cs:source , cs1.6 , half life serisi , left 4 dead 1-2 , cs condiction zero , portal 1-2 , Ricochet ,ve team Fortress classic 2-3 tane daha var ama çok fazla oynanılmıyor onlar neyse 6 TL ye Left 4 dead 2 alabilirsin ancak offline bi süre sonra sıkıyor online güzel hala oynuyorum . Eğer 4 tl daha ekleyebilirsen Assasin's Creed II Deluxe Edition var
Euro truck felan kesmiyor sakince araba tır sürmek basıl bu kadar hoşunuza gidiyor kiEuro truck
Sakince sürmen senin kabahatin biz gece saat 3-4 gibi oyunu birbirine katıyoruz tertemiz ama ban yiyebilirsin onlineden. NOT: Perma attıklarını daha görmedim...Euro truck felan kesmiyor sakince araba tır sürmek basıl bu kadar hoşunuza gidiyor ki
Hayırlı olsun premium bu arada .dEuro truck felan kesmiyor sakince araba tır sürmek basıl bu kadar hoşunuza gidiyor ki
eyw sağolHayırlı olsun premium bu arada .d