Steam Oyun önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler steamda Csgo gmod ve mb aldım ama geriye 6 TL kaldı
Ne alabilirim oflline olabilir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Üye
9 HİZMET YILI
Reis keşke valva compilation packet alsaydın 29.90 Tl ye nerdeyse çoğu valve oyunu şöyle sıralıyayım Gmod , Csgo , Cs:source , cs1.6 , half life serisi , left 4 dead 1-2 , cs condiction zero , portal 1-2 , Ricochet ,ve team Fortress classic 2-3 tane daha var ama çok fazla oynanılmıyor onlar neyse 6 TL ye Left 4 dead 2 alabilirsin ancak offline bi süre sonra sıkıyor online güzel hala oynuyorum . Eğer 4 tl daha ekleyebilirsen Assasin's Creed II Deluxe Edition var

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Reis keşke valva compilation packet alsaydın 29.90 Tl ye nerdeyse çoğu valve oyunu şöyle sıralıyayım Gmod , Csgo , Cs:source , cs1.6 , half life serisi , left 4 dead 1-2 , cs condiction zero , portal 1-2 , Ricochet ,ve team Fortress classic 2-3 tane daha var ama çok fazla oynanılmıyor onlar neyse 6 TL ye Left 4 dead 2 alabilirsin ancak offline bi süre sonra sıkıyor online güzel hala oynuyorum . Eğer 4 tl daha ekleyebilirsen Assasin's Creed II Deluxe Edition var
Eyw kardeşim bu arada valveden sadece gmodun prop huntunu ve csgo yu oynuyorum 1.6 harici çöp bence :D

Üye
8 HİZMET YILI
pubg oynayabilirsin veya csgo bu oyunlar güzel ama prolar cok seni kücük görmüyorum umarım sende başarılı olursun

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Euro truck felan kesmiyor sakince araba tır sürmek basıl bu kadar hoşunuza gidiyor ki
Sakince sürmen senin kabahatin biz gece saat 3-4 gibi oyunu birbirine katıyoruz tertemiz ama ban yiyebilirsin onlineden. NOT: Perma attıklarını daha görmedim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...