Şuan bu özellikler zaten ücretsiz şekilde erişilebiliyorken bunları ücretli yapıp oyunu ücretsiz yapıcaklar doğru mu ? Para kazanmayı biliyorlarMerhaba arkadaşlar;
Steam pubg resmi olarak duyuruldu ve 12 Ocak 2022 de oynaması ücretsiz hale geliyor !
-İsteğe bağlı bir premium hesap yükseltme seçeneği BATTLEGROUNDS Plus'ı tanıtacak. Tüm oyuncular, oyun özelliklerinin çoğuna erişim sunan Temel Hesap ile başlayacak olsa da, bir kez ödenen 12,99 USD ücret karşılığında BATTLEGROUNDS Plus'a yükseltebilirler ve aşağıdakilere erişebilirler:
• Bonus 1.300 G-COIN
• Survival Masters XP + %100 artış
• Kariyer - Madalya sekmesi
• Dereceli Mod
• Özel Eşleştirme özelliği
• Şapka, kamuflaj maskesi ve kamuflaj eldivenleri içeren Kaptan Kamuflaj seti dahil oyun içi öğeler...
Sistem Gereksinimleri; (Minimum)
•64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
•Windows 7, Windows 8.1,Windows 10
•Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
•8 GB RAM
•NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
•DRX 11
•40 GB kullanılabilir alan
Dip Not : Umarım bununla ilgili bir kek gelir.![]()
Dostum bari bu forum da yazma bunuPubg bi ara çok popülerdi şu an mobile daha çok yönelim var hem ücretsiz insanlar hesaplarını geri satıp hem kar ediyorlar ama steam pubg ücretsiz olduğu gün baya bir yoğunluk olacak ve hileden geçilmez
pubg çok ekmek yedi ve hala doymadı daha da yemeye devam edecek gibi görünüyorŞuan bu özellikler zaten ücretsiz şekilde erişilebiliyorken bunları ücretli yapıp oyunu ücretsiz yapıcaklar doğru mu ? Para kazanmayı biliyorlar
Dostum bari bu forum da yazma bunuSen bu forumu tam olarak hangi özelliği için kullanıyorsun
![]()
ocağın 12sinde ücretsiz bir şekilde indirip oynanabilecekyemmin et
zaten durumda onu gösteriyor çünkü bi şekilde oyuncu toplayacak ve sonunda hileden geçilmeyecekSanırım sonu CS:GO gibi olacak ücretsiz olmasıyla birlikte
Steam için hile zor yani Basit yazilim yok macro bile ban iyenler varhileler dolacak desene
pc pubgda biraz zor ama yinede yapan olur yaPUBG'de hileler artacak artik oynanmaz silme zamani geldi demek ki
evet güzel olcak ama pc si kaldırmayanlar için durum yine aynıMerhaba arkadaşlar;
Steam PUBG resmi olarak duyuruldu ve 12 Ocak 2022 de oynaması ücretsiz hale geliyor !
-İsteğe bağlı bir premium hesap yükseltme seçeneği BATTLEGROUNDS Plus'ı tanıtacak. Tüm oyuncular, oyun özelliklerinin çoğuna erişim sunan Temel Hesap ile başlayacak olsa da, bir kez ödenen 12,99 USD ücret karşılığında BATTLEGROUNDS Plus'a yükseltebilirler ve aşağıdakilere erişebilirler:
• Bonus 1.300 G-COIN
• Survival Masters XP + %100 artış
• Kariyer - Madalya sekmesi
• Dereceli Mod
• Özel Eşleştirme özelliği
• Şapka, kamuflaj maskesi ve kamuflaj eldivenleri içeren Kaptan Kamuflaj seti dahil oyun içi öğeler...
Sistem Gereksinimleri; (Minimum)
•64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
•Windows 7, Windows 8.1,Windows 10
•Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
•8 GB RAM
•NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
•DRX 11
•40 GB kullanılabilir alan
Dip Not : Umarım bununla ilgili bir kek gelir.![]()