Çözüldü Steam Pubg Ana Hesabım ban yer mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi ben bir yerden ücretli hile temin etmeyi düşünüyorum bu steam ücretsiz olmuş yeni steam hesabı açtım OYNA yazısının altında benim orjin hesabımın kütüphanesinden diyor olduki bir hile yaptım arkadaş linki atarsa orjial hesabıma zararı olurmu arkadaşlarda ekli felanda değil orjinal hesabım.

Ekli dosyalar

• pubgss.jpg
    pubgss.jpg
    38.2 KB · Görüntüleme: 32
Çözüm
Öncelikle Merhaba Hayır Orjinal bişey olmaz bende yaptım ama sorun şu ki ban yersen kendi Hesabında girmeye çalışınca oyundan uzaklaştırıldın diyebilir bu yüzden geçici bir spoofer kullanman iyi olur yani geçici derken pc yeniden açtın mı bilgiler eski haline orjinal haline geri döncek bir spoofer bu sayede orjinal ıd ban yememiş olacak ve ana hesapta girebileceksin
Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Öncelikle Merhaba Hayır Orjinal bişey olmaz bende yaptım ama sorun şu ki ban yersen kendi Hesabında girmeye çalışınca oyundan uzaklaştırıldın diyebilir bu yüzden geçici bir spoofer kullanman iyi olur yani geçici derken pc yeniden açtın mı bilgiler eski haline orjinal haline geri döncek bir spoofer bu sayede orjinal ıd ban yememiş olacak ve ana hesapta girebileceksin

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...