Çözüldü Steam PUBG de solo maçta adam kendi kendini yerden kaldırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Solo maç da adam bayılıyor sonra düştüğü kendini canlandırıyor bu nasıl oluyor ilk defa gördüm çok sık oynamıyorum da yeni özellik mi ?

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam selamlar bundan yaklaşık olarak 6-7 ay kadar önce oyun eklenen "Self-AED" itemini kullanarak tüm oyun modlarında kendi kendinizi revive edebiliyorsunuz. Bu bir hile yada 3.parti yazılım değil oyunda bulunan bir itemdir.

bkz:
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
1 çeşit hile yok ki bir sürü hile var oda hilenin çeşitlerinden birisi uçan arabalar dahil olmak üzere bir sürü hile var

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Mobil'de çin yapımı bir sürü ücretli hile var bunun gibi bir çok özellik barındıran

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
mobile mi steam pubg mi ?
steam taego haritası
Post automatically merged:

mobile artık oynanmayacak duruma geldi
steam pubg hile değil bu ya ama anlamdım
1 çeşit hile yok ki bir sürü hile var oda hilenin çeşitlerinden birisi uçan arabalar dahil olmak üzere bir sürü hile var
oyunda hep solo girerim bayılan adamı görünce şaşırdım oyun bitince tekrar kaydına baktım adam hakikaten solo da bayılıyo sonra 9-10 saniye sonra bayıldığı yerden kalkıyo bu yeni özellik falanmı acaba

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Hocam selamlar bundan yaklaşık olarak 6-7 ay kadar önce oyun eklenen "Self-AED" itemini kullanarak tüm oyun modlarında kendi kendinizi revive edebiliyorsunuz. Bu bir hile yada 3.parti yazılım değil oyunda bulunan bir itemdir.

bkz:

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...