Steam pubg hata ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Merhabalar öncelikle konuma geldiğiniz için teşekkür ederim.Şimdi konuya geçersek dosya klasörümde yani steam/steamapps/common da PUBG klasörüm var ve içide dolu yani oyunum yüklü fakat steama girdiğim zaman pubg yüklü değilmiş gibi GÖZÜKÜYOR! steamdan çıktım oyunu yüklemeyi denedim belki hemen yükler diye ancak hiç ama hiçbirşey değişmedi!

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
beyler olayı çözdüm. oyun yüklü ama steam acarken görmuyor ve tekrar kur diyor. steam commondan sizdeki yüklü olan klasör ü kopyalayın. ve oyunu silin sonra tekrar yükle deyip indirmeyi durdunun oyun klasör ünü steam tekrar acmıs olucak commonun içine indirmeyi durdurup elinizdeki yuklu olan oyunu açtıgı yeni klasörün üstüne kopyalayıp yer degısıtr dıceksınız. simdi asıl olay şurası kopyaladıktan sonra indirmeye devam edicek tekrar steamden oyunu kaldır diyip tekrar indir dediğinizde bu sefer oyun dosyası doğrulıcak ve play game :)

( mevcut oyun dosyasını yenı ındırmeye basladıgı dosyaya kopyaladınızda ve steamden kaldır dedınızde sizin kopyanız durucak oyununki silincek tekrar yukle dedımızde aynı dosyayı bu sefer steam copy yapıcak onun ıcın ındırmeye gerek kalmıcak 10 15 saniye :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sıkıntılı dosyayı sil kütüphaneye git pubgye sağ tıkla özellikler de ordan yerel dosyalar de sonrada oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula de steam eksik dosyaları tekrar yükliycektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...