Steam PUBG Hile ile legit oynamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Steamdaki pubg için ücretli hile almayı düşünüyorum. Sadece ESP açıp legit oynasam banlanma ihtimalim nedir bilgisi olan var mı. Daha önce alan ve deneyen varsa hile için öneride alabilirim

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Ben kullandım ama ban yemedim legit oynarsan tabi pubg bu konuda katı ufak bişide ban atıyor

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
undetected bir ürünü legit kullanırsanız hiçbir sorun yaşamazsınız ama undetected bir hileyi nerden bulacaksınız :stressedoutftw:

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
doğruhileyi bulup legit oynarsansorun yaşamazsın

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hangi hileyi kullandınız acaba
VALLA DOSTUM Aradım taradım bir tane bile adm akıllı hile bulamadım, bulduğum oldu da dolar cinsinden fiyatlandırması ve ne kadar güvenilir bilemiyorum ayrıca burda ki hile satmaya çalışan olursa sana dikkat et 2-3 tane scammer var bana sormadan burdan hile alma tavsiye mbudur yoksa paran boşa gider.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
aga bu tur sitelerin birinde bedava verıyorlar ben kullandım ısım veremem ara bul ban da yemezsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka bende ücretli oalrak kullandım legit dışıda oynadım ama gayet safe mobilden daha gevşek sistemi var

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
reis steam bimem de ben burdaki hileyi kullanıyom legit oynuyorum aylardır ban yemedim dikkat çekmicen bilmedin hileyi kulanırsan sıkıntı

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bir tane hileyi kullanıyordum legit bir şekilde ban yemiyorsun ama ufak belli edersen direkt ban yiyorsun aşırı katı bir sistemi var

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka oynayışına bağlı fazla reportlanmazsan detect değilse banlanmazsın.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Eskiden kullanmışlığım var ama çok da memnun değildim açıkçası

GodzinCheats
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende hile arıyorum şuana kadar bulamadım ztn trden satanların çoğu algılanıyor ban yiyorsun ama safe bi hileyi legit oynarsan sıkıntı olmaz

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
rakipsiz fiyatlarla PUBG STEAM için tespit edilmeyen hileler sağlayabilir. Yasal olarak oynamak için mükemmeldir. Butikle ilgili tavsiyeleriniz:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
2 HİZMET YILI
kanka bende ücretli oalrak kullandım legit dışıda oynadım ama gayet safe mobilden daha gevşek sistemi var
hocam özelden bana ulaşabilir misiniz acaba veya discorddan da olur calimera2645 mesaj atabilirsiniz, yorumunuzla ilgili bilgi almak istiyorum burada belki isim vermeniz yasaktır kullandığınız ürünü merak ettim bende satın almak istiyorum

Benim kullandığım ücretliydi knka
neydi kullandığınız acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...