Satıyorum Steam Pubg Makro Bütün Mouselar Uyumlu.

Üye
Merhaba, oyun dosyalarına müdahale etmeden sadece mouse hareketlerinizi güncelleyerek makro desteği sunuyoruz. Programımız V2 ve V3 olarak iki farklı şekilde satışta şuan. V2 Versiyonun da Mouse dpi ve oyun ayaralarınıza göre program dan ayar yapıyorsunuz sekmemesi için profili kayıt edip numlock tuşlarına atıyorsunuz ve aldığınız silaha göre hızlıca geçiyorsunuz. Overlay da hangi silahta olduğunuz ve makro aktif mi pasif mi bunu görebilirsiniz. V3 te program eliniz deki silahı tarıyor hızlıca 50ms 100ms de ona atamış olduğunuz profile geçiyor. V2 ve v3 için shopier linklerim mevcut aşağıya bırakıyorum. Sitemizin linkini de bırakıyorum detaylı olarak videolara bakabilirsiniz v2 ve v3 için daha önce alan müşterilerimiz konu altına düşüncelerini deneyimlerini yazarlarsa sevinirim. Aşağıya bir kaç görsel koyuyorum detaylar web sitemizde (Memory Hackers Backlinkleri verilmiştir)

Sitemiz;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ShopierV2;

ShopierV3;

Telegram;

Discord;

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Moderator note

https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003

3.2-) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır. (Tam sayıyı trade yaptığınız kişilerin mh hesap kalitesi belirler)

4.0-) Vouch karşılığında trade sistemini kullanmanıza izin verilir. Ancak ticaret derecelendirmeleri kuralları 1. maddede belirtildiği gibi karşılığında bir şey alınmadan puanlama yapmanıza izin verilmez.

Gerekli sayıya ulaştığınızı düşündüğünüz zaman konunuzu raporlayın.

Üye
Şuan programı aktif olarak kullanıyorum muazam... söylenecek birşey yok aşırı iyi eline sağlık

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Oyun deneyiminizi gerçekten çok kolaylaştırıyor. +Rep

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sürekli kullandığım bir program oyun içinde gerçekten çok işe yarıyor. Ayrıca müşteri dönüşlerini baz alıp sürekli kendini geliştiren birisi. Kesinlikle parasına ve emeğine değiyor. Ellerine sağlık <3