- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Hocam steam pubg değerini yitirdi, artık kimse yapmıyor diye biliyorum, yapsa da parayla satıyor.oyun steamda ücretsiz durumda ama forumdaki hilesi yıllardır çalışmıyor neden bu oyuna hiç hile çıkmıyor yapılması zor diyemi yoksa oyuncu sayısı az diyemi normalde bu oyunun hilesi olması lazım oyuncu kitlesi çoktur
parayla alacak olduktan sonra zaten illaki bulunur önemli olan ücretsizini virüssüz olarak bulabilmekHocam steam pubg değerini yitirdi, artık kimse yapmıyor diye biliyorum, yapsa da parayla satıyor.
Bu dediğin samanlıkta iğne aramaya benzer bir nevi, yani ücretsizini virüssüz bulabilmekten bahsediyorum. Belki bir gün çıkarırlar da hiç sanmıyorum bu saatten sonra çıkacağını.parayla alacak olduktan sonra zaten illaki bulunur önemli olan ücretsizini virüssüz olarak bulabilmek
artık pubg oynayan mı kaldı kkm ondan dolayıdır benceoyun steamda ücretsiz durumda ama forumdaki hilesi yıllardır çalışmıyor neden bu oyuna hiç hile çıkmıyor yapılması zor diyemi yoksa oyuncu sayısı az diyemi normalde bu oyunun hilesi olması lazım oyuncu kitlesi çoktur
ona bakarsan pubg mobileninde var ne olmuş yanihile koruması var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?