Seçkin Üye
baskan harbi 3 5tlye nasıl alıyorsun onuda acıklada ban yersek yararlanalım
Konuyu nere açtığıma iyi bak ve yazdığım konuya iyi bak steam pubg denince aklına ne geliyorsa olite mi normal mi
Söylersem bana hesap kalmaz kusura bakmayın =)baskan harbi 3 5tlye nasıl alıyorsun onuda acıklada ban yersek yararlanalım
suan oynarsan gireyim yalnız bende hile yok 300 msesaj ulaşmadım dahaKonuyu nere açtığıma iyi bak ve yazdığım konuya iyi bak steam pubg denince aklına ne geliyorsa o
Post automatically merged:
Söylersem bana hesap kalmaz kusura bakmayın =)
3 5 tl ye nerden alıyorsun bro plati.ru dan mıŞuan aktifim
Post automatically merged:
yemedim yesemde koymaz hesap çok 3tl 5tl ye alıyom![]()
kardeşim hileli takım arıyorum ve dc ismimi verdim hile ve dc kullanıyorsan eklersin steam kodumu yapıştıyorum 260889772kanka eklersen gelebilirim isim werl ekle sen akşam girdiğimde konuşuruz
ona benzer siteler diyebiliriz.Konu dışına çıkmayalım arkadaşlar ben hileli girebilcek kişiler arıyorum daha fazla boş yorum soru vs yazmayınız tartışma konusu veya bilgilendirme konusu açmadım takım aradığıma dair konu açtım sadece hile olan ve dc kullanan arkadaşlar ekleyebilirler.Steam arkadaşlık kodum:2608897723 5 tl ye nerden alıyorsun bro plati.ru dan mı
Tamam kanka ekliyeceğim kaydettim dc yide ama akşam musaitimkardeşim hileli takım arıyorum ve dc ismimi verdim hile ve dc kullanıyorsan eklersin steam kodumu yapıştıyorum 260889772
E kardeşim sende gereken işlemleri yap indir kullan sonra bizlere katıl zor değil kiişte hile yok şuan bende olsa direk katılırdım
az kalmış 300 yoruma ulaşırsın yakın zamanda kardeşim =)işte hile yok şuan bende olsa direk katılırdım
rus siteleri kardeşim 3-5tl dediğim nadir atıyorum 15tl-30tl arası filan zaten ban yediğim yok 3 tane hesap var işte toplamda 35tl aldım onlarla takılıyomkanka müsait zamanlarını bana söyler misin birde hesapları 3 5 tl ye nerden alıyorsun anlamadım söyler misin bizlere de .d
İndirmeyi denedinmi kardeşim kurulumu felan var onlar can skıcı biraz bilgilen meyi deneişte hile yok şuan bende olsa direk katılırdım
elini sıkı tut kardeşim =)@wallqine bekliyoruz olur olmaz gelecem![]()