Satıyorum Steam PUBG Wallhack - ESP / Tespit Edilmeyen / VX / Radar

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sistem: Windows 10, Windows 11.
Tüm modları destekler: Tam ekran, kenarlıksız, pencereli
Oyun istemcileri: Steam
Uzun yıllardır PUBG'ye özel hileler geliştiriyor ve destekliyoruz. Bu sayede bu hileyi olabildiğince konforlu ve güvenli hale getirebildik. Yazılımın geliştirilmesi sırasında size rakipler ve oyun ortamı hakkında maksimum miktarda bilgi verecek ek görsel işlevler ekledik.
Pubg'ye özel WH'miz ile en zorlu buz pateni pistini kolaylıkla kazanabilirsiniz.
Hoş bir bonus, yüksek kaliteli teknik ekipman olacaktır. Hilenin güncel kalmasına yardımcı olmak için destek ve düzenli güncellemeler.

Ayrıca PUBG için çalışan bir HWID-Spoofer da mevcut. Demiryolu yasağını aşmanıza yardımcı olur ve bir tane almanıza engel olur. Talep üzerine, satın alma sonrasında tüm müşterilerimize ücretsiz olarak veriyoruz !
Oyuncularda Wallhack(VH)
  • Oyuncu ESP'si
  • Kutular
  • Dolu
  • Botları Göster
  • Mesafe
  • Sağlık
  • Sağlık Tarzı
  • Silah
  • İskelet
  • Görünür kontrol
  • Kapıyı çaldı
  • Snapline'lar
  • Maksimum uzaklık
  • Yalnızca Düşman
  • Num'u öldür
  • Seviye
Dünya(Haritadaki çeşitli nesneler)
  • Araçlar
  • Araç Adı
  • Araç Mesafesi
  • Airdrop
  • Hava İndirme Mesafesi
  • Airdrop Öğeleri
  • Maksimum uzaklık
Düşen Eşyalar(Ganimet, Eşyalar)
  • Düşen Öğeler
  • Öğe Mesafesi
  • Zırh 1 LVL
  • Zırh 2 LVL
  • Zırh 3 LVL
  • Bıçak ağzı
  • Tabancalar
  • Hafif makine
  • Av tüfeği
  • Tüfekler
  • Keskin nişancılar
  • Kapsamlar
  • İlaç
  • Ekler
  • Mesafeyi Sınırla
  • Yağma Listesi
  • El bombaları
Çeşitli (İsteğe bağlı)
  • Seyirciler
  • Artı işareti
  • Kısayol tuşları
  • Renkler
  • Dil
  • Savaş Modu
  • HWID-Spoofer(İstek üzerine)

1 Gün 80 TL
1 Hafta 300 TL
1 Ay 650 TL
Discord: y_a_k_u
snw1.jpg
snw2.jpg

snw4.jpg

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Selam dostum, resimler de bile dil Rusça, bunu senin yaptığına inanalım mı yoksa reseller mısın? banlanmadığına nasıl kanıt verebilirsin aktif oynuyor musun?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Selam dostum, resimler de bile dil Rusça, bunu senin yaptığına inanalım mı yoksa reseller mısın? banlanmadığına nasıl kanıt verebilirsin aktif oynuyor musun?
Aleyküm selam, ben yapmadım, resellerim, yasaklanma durumu oynayış şekline göre değişir, ben henüz yasaklanmadım günde 2-3 saat oynuyorum, sırf satış yapıcam diye yalan söylemeye gerek yok diğer satıcılar gibi

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Aleyküm selam, ben yapmadım, resellerim, yasaklanma durumu oynayış şekline göre değişir, ben henüz yasaklanmadım günde 2-3 saat oynuyorum, sırf satış yapıcam diye yalan söylemeye gerek yok diğer satıcılar gibi
Main sitesini de öğrenebilir miyim? Reseller olman pek iyi bir şey değil alıcı için özellikle ben almayı düşünüyorum hiç güven vermedin ve fiyatın da ekstra yüksek

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Main sitesini de öğrenebilir miyim? Reseller olman pek iyi bir şey değil alıcı için özellikle ben almayı düşünüyorum hiç güven vermedin ve fiyatın da ekstra yüksek
extra ucuz başka hile bakabilirsiniz veya güvendiğiniz birinden alabilirsiniz benden almak zorunda değilsiniz

Üye
2 HİZMET YILI
The comments you send on this topic will not affect your message count.
  • yes not effct