Ayn Idle Master İle Hem Kart Düşürüp Hemde Oyun Süresini Kasabilirsin.Idle Master Ben kullanıyorum Ara Sıra.idle master ile kart düşürürken kasabilirsin diye hatırlıyorum onun dışında hour booster diye program mevcut
ban riski varmış öyle diyorlarSelamün aleyküm öncelikle saat kasman için program var ama pc açık kalma durumu var SAM diye geçiyor Steam Achievement Manager hem oyunlardaki başarımları tamamlıyorsun hemde saat kasıyorsun tek yapman gereken programda saat kasacağın oyunun üstüne çift tıklayıp achievement ekranını açmak ve hiç kapatmamak bunu yapmadan önce arkadaş listesinden görünmez olursan arkadaşların seni sürekli davet etmezler.
Bkz:Csgoda saat kasacaksın steam açıkken çalıştırıyorsun oyun listesinden csyi bul çift tıkla açık kilitten tüm achievementları aç sağ üstte tuş var commit bir şey yazıyor ona tıkla ve sonra o küçük ekranı arka plana al işini yap o programı kapatmadığın süre kadar cs süresi kasıyor. Neden görünmez oluyorsun çünkü o program seni oyunda gösteriyor mesela csgo çift tıkladın görünmeze almadın kendini Velxus;Counter Strike Global Offensive oynuyor olarak görünüyorsun
Arkadaşlara neden gizliyorsun sence? Ban riski olsa ben yerdim ki prime hesapta kullanan arkadaşım varban riski varmış öyle diyorlar