Çözüldü steam tom clancy's rainbow six siege açılmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşalr orjinal tom clancy's rainbow six siege aldım yükledim dosya eksiği filan yok ama oyuna tıklıyom çalışıyor diyor sonra bireşy gelmiyor ekrana tekrar oyan butonu çıkıyo kısaca oyun açılmıor yardımcı olucak varmı baya araştırdım çözüm bulamadım

Çözüm
Steam/Steamapps/common/Tom Clancy's Rainbow Six Siege dizinini izleyin ve _CommonRedist adlı klasöre girin.İçinde gördüğünüz tüm Visual x86 ve x64'leri kurun ve DirectX setupunu çalıştırın.Tüm kurulumlar bitince oyuna girmeniz gerekmekte.Bu tür tepkisizlik veya açılış problemleri DLL denilen dosyaların yanlış yerlere atılması daha doğrusu manuel halledilmeye çalışılması veya yanlış bir OS kurulumudur.
Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Steam/Steamapps/common/Tom Clancy's Rainbow Six Siege dizinini izleyin ve _CommonRedist adlı klasöre girin.İçinde gördüğünüz tüm Visual x86 ve x64'leri kurun ve DirectX setupunu çalıştırın.Tüm kurulumlar bitince oyuna girmeniz gerekmekte.Bu tür tepkisizlik veya açılış problemleri DLL denilen dosyaların yanlış yerlere atılması daha doğrusu manuel halledilmeye çalışılması veya yanlış bir OS kurulumudur.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...