Onaylı Üye
eyvallah bilgi için. en iyisi iade talebinde bulunmam galibadostum benim arkadaşım 30 gün beklemişti bence de sana da böyle bir süre tanır steam
steam hediye cüzdan bakiyesi aldığım hesapta herhangi bir kısıtlama yoktu ve hesap yeni değil.Oyunu alacağınız hesap yeni mi açıldı ?
Eğer yeni açıldıysa 5 dolar gibi bir bakiye harcamadan topluluk pazarı, arkadaş ekleme vb. şeyleri kullanamıyorsunuz.
steam hediye cüzdan bakiyesi aldığım hesapta herhangi bir kısıtlama yoktu ve hesap yeni değil.
yok hocam item alacağım hesapdada kısıtlama yok yan steam cüzdan bakiyesi aldığım hesapdada herhangi bir kısıtlama yok. ikisindede pazardan alışveriş yapabiliyordum fakat bugün hediye olarak aldığım steam cüzdan kodunu aktif edince böyle hata verdi.bunlardan birisi sizin için geçerli mi?
- Steam Mağazasından geçerli bir alım gerçekleştirmişsiniz, ancak bu alım henüz 30 günlük değil.
- Yakın zamanda Steam Guard'ı sıfırladınız ya da etkinleştirdiniz, Steam Guard etkinleştirildikten sonra 15 gün beklemelisiniz.
- Hesabınız, Steam Guard tarafından en az 15 gün boyunca korunmalıdır.
eğer cidden 30 gün gibi bir süre bekletirse çok saçma olur. her zaman kullandığım karttan alışveriş yaptım hayatımda böyle saçma birşey görmedimİnsanlar çalıntı kredi kartları ile marketten para aktarmasın birbirlerine diye Steam'in yaptığı bir önlem, bir süre beklemen gerekiyor market alışverişleri için fakat oyun satın alabilirsin sadece market kullanılmaz
arkadaşım 30 gün beklemişti
dostum benim arkadaşım 30 gün beklemişti bence de sana da böyle bir süre tanır steameğer cidden 30 gün gibi bir süre bekletirse çok saçma olur. her zaman kullandığım karttan alışveriş yaptım hayatımda böyle saçma birşey görmedim
eyvallah bilgi için. en iyisi iade talebinde bulunmam galibadostum benim arkadaşım 30 gün beklemişti bence de sana da böyle bir süre tanır steam
iade son çare ama benim bildiğim steam 30 gün yada 15 gün gibi bir gün tanıyor dostumeyvallah bilgi için. en iyisi iade talebinde bulunmam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?