12 Tem 2019 #1 egosuzadm Onaylı Üye Katılım 27 Kas 2018 Mesajlar 99 Tepki puanı 13 Ödüller 7 Yaş 29 Sosyal 7 HİZMET YILI Selamün aleyküm öncelikle merhabalar arkadaşlar. Şimdi ben cs 1.6 y steamdan oynuyorum fakat csduragı veya oyunyöneticisi serverları yok nasıl ayarlayıp ekleyebılırım bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Selamün aleyküm öncelikle merhabalar arkadaşlar. Şimdi ben cs 1.6 y steamdan oynuyorum fakat csduragı veya oyunyöneticisi serverları yok nasıl ayarlayıp ekleyebılırım bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
12 Tem 2019 #2 x-Psychotic Süper Üye Katılım 23 Ara 2015 Mesajlar 986 Çözümler 1 Tepki puanı 125 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Kendi siteleri Bulunmakta Onların Steamde faalıyet gostermıyorlar Sitelerine Gidip Herhangı bir servera bağlanabilirsin.
Kendi siteleri Bulunmakta Onların Steamde faalıyet gostermıyorlar Sitelerine Gidip Herhangı bir servera bağlanabilirsin.
12 Tem 2019 Konuyu başlatan #3 egosuzadm Onaylı Üye Katılım 27 Kas 2018 Mesajlar 99 Tepki puanı 13 Ödüller 7 Yaş 29 Sosyal 7 HİZMET YILI Ozan' Alıntı: Kendi siteleri Bulunmakta Onların Steamde faalıyet gostermıyorlar Sitelerine Gidip Herhangı bir servera bağlanabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Kendi sitelerine nasıl erişebilirim peki
Ozan' Alıntı: Kendi siteleri Bulunmakta Onların Steamde faalıyet gostermıyorlar Sitelerine Gidip Herhangı bir servera bağlanabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Kendi sitelerine nasıl erişebilirim peki
12 Tem 2019 #4 emrullahertag E Onaylı Üye Katılım 10 Tem 2019 Mesajlar 61 Tepki puanı 8 Yaş 36 6 HİZMET YILI google Csduragi server list Oyunyöneticisi server list Başka çaresi yok. Natronabi döndüğünde çok güzel olacağına inaniyorum.
google Csduragi server list Oyunyöneticisi server list Başka çaresi yok. Natronabi döndüğünde çok güzel olacağına inaniyorum.
12 Tem 2019 Konuyu başlatan #5 egosuzadm Onaylı Üye Katılım 27 Kas 2018 Mesajlar 99 Tepki puanı 13 Ödüller 7 Yaş 29 Sosyal 7 HİZMET YILI emrullahertag' Alıntı: google Csduragi server list Oyunyöneticisi server list Başka çaresi yok. Natronabi döndüğünde çok güzel olacağına inaniyorum. Genişletmek için tıklayın ... Sadece ip lerini yazarak girebiliyoruz yani serverları steam a ekleyemiyoruz diyorsun.
emrullahertag' Alıntı: google Csduragi server list Oyunyöneticisi server list Başka çaresi yok. Natronabi döndüğünde çok güzel olacağına inaniyorum. Genişletmek için tıklayın ... Sadece ip lerini yazarak girebiliyoruz yani serverları steam a ekleyemiyoruz diyorsun.
13 Tem 2019 #6 Roux R Efsane Üye Katılım 28 Tem 2018 Mesajlar 10,240 Çözümler 17 Tepki puanı 1,728 7 HİZMET YILI Kendi Csleri Mevcut Onları İndirebilirsin Yada Gireceğin İpi Bul Gir Steamdan
13 Tem 2019 Konuyu başlatan #7 egosuzadm Onaylı Üye Katılım 27 Kas 2018 Mesajlar 99 Tepki puanı 13 Ödüller 7 Yaş 29 Sosyal 7 HİZMET YILI Anladım sağol dostum.