steam üzerinde yapılabilecek hileler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kart düşürme var ama hile ile oyun alma bildiğim kadarı ile yok

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
imkansız kanka valla zaten saçma olurdu ya millet para vermezdi falan

XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Steam kodu hilesi mevcut değil diye biliyorum fakat birçok siteden birkaç sayfa takip etmen koşuluyla free keyler veriliyor.
Ayriyetten steamdan yapabileceğin hileler;
1) HourBoostr ile aynı anda istediğin kadar oyun açabilir, oyun saati kasabilirsin.
2) Steam Achievement Manager ile istediğin oyunlarda başarım alabilirsin.Team Fortess 2 de tüm başarımları alırsan 1 sayfa dolusu itemin oluyor bu arada.
3)İdle Master ile oyunlardan koleksiyon kartı düşürebilirsin.Ayarları yaptıktan sonra açık bırakman gerekiyor o kadar.
en çok ilgimi çeken 2 ve 3 oldu bu 2. biraz daha açıklayabilir misin?

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bu tür hileler bulamazsın yarısndan cogu kandırmaca reklam icin kimiside virüs bulaştırıyor pc lere indirme böyle şeyler

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar bu ara da steam de millet beğeni yani övgü hilesi yapıyor ban sebebi mi ve ayrıca csgo da saat hilesi var mı

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
en çok ilgimi çeken 2 ve 3 oldu bu 2. biraz daha açıklayabilir misin?
Program sayesinde kütüphanendeki tüm oyunları görüp istediğini seçebilir ve tüm başarımları görebilirsin.İstediğin başarımı alır yahut verileriyle oynayabilirsin.Mesela CsGo da 100000 dust 2 maçı atmış olarak , 99999999 adam vurmuş gibi veri işleyebilirsin.Verilerle oynamak risklidir ama başarım açmanın hiçbir riski yoktur.
Post automatically merged:

arkadaşlar bu ara da steam de millet beğeni yani övgü hilesi yapıyor ban sebebi mi ve ayrıca csgo da saat hilesi var mı
Övgü botu kesinlikle ban sebebi değildir.Nette birçok videolu anlatım var.Yapımı çok basit ama uğraştırıcı oluyor.
Csgo ya gelicek olursak direk saatini değiştiremiyorsun ama Hourbooster ile oyundaymış gibi gösterip saat kasabilirsin.Bilgisayarın açıkken program arkada çalışsın yeterli.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Program sayesinde kütüphanendeki tüm oyunları görüp istediğini seçebilir ve tüm başarımları görebilirsin.İstediğin başarımı alır yahut verileriyle oynayabilirsin.Mesela CsGo da 100000 dust 2 maçı atmış olarak , 99999999 adam vurmuş gibi veri işleyebilirsin.Verilerle oynamak risklidir ama başarım açmanın hiçbir riski yoktur.

Övgü botu kesinlikle ban sebebi değildir.Nette birçok videolu anlatım var.Yapımı çok basit ama uğraştırıcı oluyor.
Csgo ya gelicek olursak direk saatini değiştiremiyorsun ama Hourbooster ile oyundaymış gibi gösterip saat kasabilirsin.Bilgisayarın açıkken program arkada çalışsın yeterli.
cevabın için eyvallah peki bu saat kastırma programların dan dolayı hesabımı araklamaları gibi bir durum söz konusu olurmu peki bilgim yok en azın dan bılgısı olanı bulmusken sorıyım dedim :)

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
cevabın için eyvallah peki bu saat kastırma programların dan dolayı hesabımı araklamaları gibi bir durum söz konusu olurmu peki bilgim yok en azın dan bılgısı olanı bulmusken sorıyım dedim :)
bilinmedik yerlerden yüklemeniz tabiki risklidir.Onun haricinde bizzat kendim 107 levellik hesabımı bağladım 3 yıldır bir sıkıntı yaşamadım.Ama program yapımcıları üzerinden giriş bilgilerine erişebildiği için tabi ki çalınma riski de %0 değil

Dilerseniz bende ki sürümü atabilirim.Şuan piyasa çakal kaynıyor malum

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
steam da hile yapamazsın ama bazı programlarla item kasıp pazarda satabilir o paraylada oyun alabilirisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...