kolay kolay satamazsın içinde değerli bir şey olacak onun için oda değerli olsa dahi vac ban var diye değeri yine düşüyor malesef .Vac banlı cs:go hesaplarını kimlere satabilirim? Ve fiyatları nedir? Yorum botçularına satıldığını biliyorum da nereye bilmiyorum.
İçinde ne kadar değerli şey olursa olsun eğer hesapta vac ban var ise onun tradeini yapamaz ve ne topluluk sunucularında ne de csgo sunucularında oynayabilir... Yani hesap değerleri 0'a yakın denebilir.vac banlı hesapları yok fiyatına satarsın usta içinde cidden değerli bişey olması gerek satılan yerleri biliyorum ama söyleyemem üzgünüm forum kuralları bizden üstün gelir.
gamesatistan satabilirsin belki bir bak agaVac banlı cs:go hesaplarını kimlere satabilirim? Ve fiyatları nedir? Yorum botçularına satıldığını biliyorum da nereye bilmiyorum.
knk bunu anlasalar ah keşke bazıları kara cahil gibi anlatamıyoruz adama üstüne resmen kara leke taşıyor halen fiyatı epey yukarda tutuyorlar...Değer falan kalmaz vac'lı hesaplarda maalesef![]()