vac banlı hesapları yok fiyatına satarsın usta içinde cidden değerli bişey olması gerek satılan yerleri biliyorum ama söyleyemem üzgünüm forum kuralları bizden üstün gelir.
vac banlı hesapları yok fiyatına satarsın usta içinde cidden değerli bişey olması gerek satılan yerleri biliyorum ama söyleyemem üzgünüm forum kuralları bizden üstün gelir.
İçinde ne kadar değerli şey olursa olsun eğer hesapta vac ban var ise onun tradeini yapamaz ve ne topluluk sunucularında ne de csgo sunucularında oynayabilir... Yani hesap değerleri 0'a yakın denebilir.
vaclı hesapta dragonlore olsa bile sadece public serverde girebileceğin için anlamı kalmaz dersen ki o serverde fikayam olur mu diye olmaz çünkü public serverde skin seçme bile var kısacası vaclı hesap satılmaz alan da çerez parası verir
Hocam vaclı hesapların yarısı boşa geçior benim vaclı hesapların yarısı nicki direk sayılara dönüşmüş otomatik. Satsanda içinde çok fazla oyun yada değerli bir eşya yoksa onlara çok para verecek insan yok denilecek kadar az.