aga onu bunu geç sen o sistem ne lan öyleBence bir bannerlord'un var ya ben dayanamayıp erkenden aldım çok güzel rp oyunu kesinlikle öneriyorum oyunun hakkında sağda solda sallayanlar var ama oyun gerçekten çok iyi yapılmış 8 yıl beklemeye değiyor yani indirime girerse direk alman gereken bir oyun diyebilirim.
COD WW2 mi en son çıkanCalll of duty in yeni cıkan oyunu alabilrsin
Kazandığım bir yarışmada elimde 5500-6000$ geçti Türkiye'ye gelince de bozdurup sistem topladım umarım senin de olur ^^aga onu bunu geç sen o sistem ne lan öyle![]()
Sistem benim değil itopya'dan jahreinin kasası diye biliyorum 32k normalde ama ryzen9 tükendiği için stokta yok şuan o yüzden 26k'ya bulabilirsin.bu sistem seninmi kardeşin seninse fiyatı soylebirlimisin
allah razı olsun ya hayalimdeki sistemKazandığım bir yarışmada elimde 5500-6000$ geçti Türkiye'ye gelince de bozdurup sistem topladım umarım senin de olur ^^
Post automatically merged:
Sistem benim değil itopya'dan jahreinin kasası diye biliyorum 32k normalde ama ryzen9 tükendiği için stokta yok şuan o yüzden 26k'ya bulabilirsin.
okuduğum okulda en iyi projeyi kim geliştirirse ona bir miktar ödül veriliyor. bende arduino ile en çok çöpü kim atmış onu gösteren birşey yaptım şöyle çöp kutusunun etrafında sensörler bulunmakta içerisine birşey atıldığında otomatik olarak veri tabanına puan ekleniyor şuanlık sadece bir sınıfta işleniyor veri tabanına eklenen puanların kayıtlı olması için her öğrenciye bir kod verdim telefonundan giriş yapıp öyle atıyor çöpü bir kaç açığı olsa da güzel bir proje geliştirilebilirallah razı olsun ya hayalimdeki sistemhani yarışma bu ayıptır sorması
![]()
gerçekten taktir edilir bi proje kardeşim emeğine sağlık hak etmissin valla öldülü benim aklıma gelmezdi inanokuduğum okulda en iyi projeyi kim geliştirirse ona bir miktar ödül veriliyor. bende arduino ile en çok çöpü kim atmış onu gösteren birşey yaptım şöyle çöp kutusunun etrafında sensörler bulunmakta içerisine birşey atıldığında otomatik olarak veri tabanına puan ekleniyor şuanlık sadece bir sınıfta işleniyor veri tabanına eklenen puanların kayıtlı olması için her öğrenciye bir kod verdim telefonundan giriş yapıp öyle atıyor çöpü bir kaç açığı olsa da güzel bir proje geliştirilebilir