Onaylı Üye
epic gamesi pek takip edemiyordum ama bilgi için çok saol istediğim oyundu
Benim en çok anlam veremediğim konu burası zaten hani bir kişi bedavaya bir şey verirken diğeri bunu para ile sunarken neden paralı olandan alalım ki? Bu resmen burada ki bedava olan hileleri para ile satmakla eş değer. Yada ne bileyim cs 1.6 yı para ile satın almak gibi
Oyun satın almak için dediğin belki bir nebze doğru olabilir ama bedava hileyle paralı hile arasında çok fark vardırBenim en çok anlam veremediğim konu burası zaten hani bir kişi bedavaya bir şey verirken diğeri bunu para ile sunarken neden paralı olandan alalım ki? Bu resmen burada ki bedava olan hileleri para ile satmakla eş değer. Yada ne bileyim cs 1.6 yı para ile satın almak gibi![]()
Hayır şundan bahsediyorum burada ki bedava olan hileyi para ile satmaya çalıştığımı düşün, abi zaten hile burada bedava neden adam benden para vererek alsın ki. Bundan bahsediyorum aslında yanlış anladın tamamen beniOyun satın almak için dediğin belki bir nebze doğru olabilir ama bedava hileyle paralı hile arasında çok fark vardır.Bedavayı kullanıpta ban yemeyen bir insan yoktur.Paralı öyle değil.
Bu arada buradan kullanmış olduğum Pubg mobile hilesini aylarca kullandım değil banlanmak uyarı bile almadım üstelik fatihe kastım sen hesapla artık. Öyle hile olduğumu belli etmeyeyim çaktırmadan oynayayım muhabbetine hiç girmedim bile çatur çutur belli ede ede oynadım hileyiOyun satın almak için dediğin belki bir nebze doğru olabilir ama bedava hileyle paralı hile arasında çok fark vardır.Bedavayı kullanıpta ban yemeyen bir insan yoktur.Paralı öyle değil.