Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Steam'in fiyat güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bugün dolara geçti ve durum daha da vahim çok üzücü gerçekten tek eğlencesi oyun olan bu gençlik için. Ucuz olan tek şey oyun derdik, şimdi bilgisayarıydı oyunuydu derken para çıkmıyor onu bile yapamıyoruz. Discordda boş boş vakit geçiren bi nesile merhaba...
ülkenin şu durumunda, dışarıda yapılan aktivitelerin pahalılığından oyunlara kaçmakta artık hayal ürünü oldu diyebiliriz. Gerçi burada steam'e haksızlık yapmaya hiç gerek yok ülkenin hali apaçık ortada zaten oyun alamayan her fırsatta torrent v.b oyuncu kitlemizi tamamen öldürmüş oldular.
Toplumsal olarak durumumuz ; " Eskiden ev alamıyorduk, .. Araba alamaz olduk.. Şimdi ise mobilya dahi alamıyoruz. " 6-7 ay öncesine kadar steamın bu şekilde fiyat değişimine gideceğini kimse kestiremezdi. Mesela tüm online oyunlar oyun içi para veya itemler %100'ün üzerinde zamlandı.
Bugün yarından daha ucuz..
Dün maalesef ki Dolar kuruna geçiş yaptı 10 TL olan bir oyun bile 15 20 Dolar oldu diye biliyorum. Türkiye gençlerinin durumları vahim herkese Allah sabır versin ülke böyle giderse hiç bir şeyden zevk alamayacağız.
steamde çok gezinmiyorum ama, bazen çok güzel indirimler oluyor ve alakasız derece de de fiyatlarda artış oluyor? ekonomi ile ne alakası var oyunların anlamıyorum gerçekten