Uzman Üye
Bu programın amacı 1 maç atıyoruz hileyle attıktan sonra maç bitiyor ve 5 kişi raportladıysa o raportları felan mı siliyor ? veya owerwatch düşmeyi mi engelliyor tam amacı ne açıklar mısın reiskalkmıyor
Bu programın amacı 1 maç atıyoruz hileyle attıktan sonra maç bitiyor ve 5 kişi raportladıysa o raportları felan mı siliyor ? veya owerwatch düşmeyi mi engelliyor tam amacı ne açıklar mısın reiskalkmıyor
Sistemin ozu; eger daha onceden bir hesabinizda supheli bir hareket yaptiysaniz, bu hareketiniz loglaniyor Yazıyor konuyu düzgün okuBu programın amacı 1 maç atıyoruz hileyle attıktan sonra maç bitiyor ve 5 kişi raportladıysa o raportları felan mı siliyor ? veya owerwatch düşmeyi mi engelliyor tam amacı ne açıklar mısın reis
Reis onu okudumda bu loglar ne işe yarıyor bizi oyuna girmemiş felan mı sayıyor yoksa report veya owerwatchlamı alakalı bu loglar? ne işe yarıyor yani bu loglar onu anlamadımSistemin ozu; eger daha onceden bir hesabinizda supheli bir hareket yaptiysaniz, bu hareketiniz loglaniyor Yazıyor konuyu düzgün oku![]()
Programın amacını açık açık söyler misin kardeşim?Eline sağlık, deneyeceğim.
Dostum Steam'de yaptığın hile, küfür vs. şüpheli hareketler hesabının loguna ekleniyor.Programın amacını açık açık söyler misin kardeşim?
Bir nevi vac yemene engel gibi bir şey o zaman bu?Dostum Steam'de yaptığın hile, küfür vs. şüpheli hareketler hesabının loguna ekleniyor.
Kayıt tutuluyor yani. Bu uygulama onu silmemize yarıyor.
Ki; yarıyor mu bilmiyorum arkadaşın iddiası bu, bu yüzden deneyeceğim dedim.
7zip programını indirip kur onunla çıkart bu tür hata aldıgın zaman her türlü arşiv için geçerlidirarşiv hatalı hatası alıyorum
Hayır Şüpheli Hareketlerini Siliyor Yani Ban Yiceksen Yemiyebilirsin.ee kurunca ne işe yarıyor cs go hilesinde dahamı az belli oluyor
report yediginde loglari temizliyorşimdi tam olarak ne işe yarıyor anlamadım asla ban yedirtmiyormu bide oyun yasağını kaldırırmı ?
Sonunda adam gibi anlayacagım bir yorum eyvallah kralreport yediginde loglari temizliyor