Ben çalıştır komutundan temp- %temp%- prefetch klasörlerini de temizleyip bu programı çalıştırıyorumMerhaba iyi forumlar, CSGO'da 2. hesabımdan vac ban yesem bunu kullanıp diğer ana hesabıma geçsem ana hesabımdan ban yer miyim acaba ?
Bu komtlar ile SteamWiper programını çalıştırıp her şeyi sıfırladıktan sonra Main hesabımıza geçerken Steam Vacbypass kullanmamıza gerek var mı?Ben çalıştır komutundan temp- %temp%- prefetch klasörlerini de temizleyip bu programı çalıştırıyorum
bir sıkınıt çekmed,m şuan da
onları dedikten sonra otomatik olarak kapanması lazım cmd komutunun, yönetici olarak başlatıp deneLog dosyaları siliniyor...
Log klasorleri siliniyor... yazıyor ve bu şekilde kalıyor. Yanlış mı yapıyorum?
hayır bu program sadece prime olmayan hesapta hile kullandığın zaman prime hesabına geçmek istediğinde kullanılıyor. Kısaca hile kalıntılarını siliyorsun bu programla main ine rahat giriyorsun vac ban korkusu olmadan oyun içi herhangi bir şeye etki etmezanlamadım bu tam olarak ne işe yarıyo güven faktörünü falan yükseltiyor mu benim güven faktörüm çok düşük oldugu için her ws ye hile geliyor bu program sayesinde düzelir mi ?
arada bir bana da veriyor arkada çalışan driver booster tarzı programlar falan açıksa vermiştir. Dediğim gibi bana da veriyor pc formatlı olduğu halde kapatıp açınca düzeliyor.dün oyuna girdiğimde (basit maç) üçüncü parti yazılımı tespit edildi. lütfen oyunu yeniden başlatınız yazmıştı. bunu nasıl düzeltebilirim?
oyundayken tespit etseymiş vac ban yerdim
allahtan yemedim
League Of Legends'e de bir el atın krallar.Bu program yeni gelen VACNet sistemini engellemek icindir.
Sistemin ozu; eger daha onceden bir hesabinizda supheli bir hareket yaptiysaniz, bu hareketiniz loglaniyor.
Bu program sayesinde loglanmis verilerinizi temizleyebilirsiniz ve guvenle oynayabilirsiniz !
Kullanim cok basit programi calistirdiktan sonrasinda steam konumunuzu girip ENTER'a basin ve daha sonrasinda program her seyi otomatik olarak yapicaktir.
Indirme linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Virustotal:
Iyi hileler![]()