SteelSeries Arctic Şarj Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Steelseries arctic 7p+ kullanıyorum . Alalı 7 ay gibi birşey olmakta taksidi bitmedi 1 yılını doldurmadı . Ve 3 güne yakın sürede şarjı bitmeye başladı . Pilinin ömrümü kısalmış yoksa ben yanlış bir şeylermi yapıyorum . Pilinin ömrü bittiyse ne yapmalıyım aydınlatırsanız sevinirim .

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
normalde 30 saat pil ömrü var zaten ne bekliyorsun ki birde full sarj etmiyor olabilirsin

AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
tam şarj etmeden kullanmak bazı cihazlarda bataryanın ömrünü sömüre biliyor birde çoğu firma bilerek cihazlarını bir süre sonra bozulması için deneyler falan yapıyorlar işte her yıl tekrar alsınlar gibi tabi stellseries böyle yapıyor demiyorum ama ömürleri bu kadar diyebilirim ama sen yinede tam şarj olmadan kullanmamaya özen göster

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Steelseries arctic kulaklıklarda zaten tam şarj olduğunda akımı kesiyor bundan dolayı batarya ile ilgili herhangi bir sorun yaşanması pek olası değil. Kullanım şeklinize göre batarya süreniz uzayıp kısalabilir bu gayet normal bir durum kulaklığınız ile ilgili herhangi bir sorun göremiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Steelseries arctic kulaklıklarda zaten tam şarj olduğunda akımı kesiyor bundan dolayı batarya ile ilgili herhangi bir sorun yaşanması pek olası değil. Kullanım şeklinize göre batarya süreniz uzayıp kısalabilir bu gayet normal bir durum kulaklığınız ile ilgili herhangi bir sorun göremiyorum.
Desteğiniz için çok teşekkürler konuyu kapatabilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kanka zaten 28 saatlik pil ömrü var en fazla ne kadar performans gösterebilir ki birde jarzının dam dolduğunda emin ol

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Garantiye başvur derim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
garantısı varsa gonder yoksa yenısını al bence ugrasma

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Aldıgın cihaz arızalı olabilir garantiye gönderip değişim istemek en mantıklısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...