Steelseries rival 100 dota2 edition macro sorunu (çözüldü!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba, başlıktaki mouse kullanıyorum ve steelseries'in kendi yazılımı ile marco editleyip kullanıyordum fakat artık macro editleme penceresinde editlemek için start bastığımda editi yaptığım pencerede tıkladığım hiçbir tuş edit penceresine işlenmiyor. Yazılımlar güncel. Silip yükledim, usb kanalını değiştirdim fakat sorun aynı. Mouse üzerindeki tuşların hepsi normal şekilde çalışıyor. Sadece macro editleme penceresinde tıkaldığım tuşlar pencereye kayıtlanmıyor boş duruyor. Nasıl çözülür bu?

Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yazılımsal bir sorun olabilir veya Mousen eskidiyse mousenin butonu ile alakalı olabilir. YouTube de çözümü olabilir bir de orada araştır. Benimde başıma geldi butonum bozulmuştu.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yazılımsal bir sorun olabilir veya Mousen eskidiyse mousenin butonu ile alakalı olabilir. YouTube de çözümü olabilir bir de orada araştır. Benimde başıma geldi butonum bozulmuştu.
Google ve youtube de araştırdım fakat net bir bilgi yok. Mouse eski fakat tuşları sağlam, atamak istediğim macro klavye tuşlarından bazıları ve sorunsuz çalışıyordu.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Google ve youtube de araştırdım fakat net bir bilgi yok. Mouse eski fakat tuşları sağlam, atamak istediğim macro klavye tuşlarından bazıları ve sorunsuz çalışıyordu.
Tuşların çalışıp çalışmadığını herhangi bir oyuna gir ve makro tuşunu "Mouse'nin sol tuşuna" ata ve dene ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Tuşların çalışıp çalışmadığını herhangi bir oyuna gir ve makro tuşunu "Mouse'nin sol tuşuna" ata ve dene ?
dostum tuşlar çalışıor, analtmak istediğim şey şu =

Adsız.png

kırmızı ile işarteli pencerenin içerisine 'START' verdikten sonra tıkladığım hiçbir tuş kayıtlanmıyor. Örneğin 6 ve 7 tuşunu mousun solundaki bir tane tuşa atamak istiyorum fakat 6 ve 7 ye bastığımda macro editör penceresine işlemiyor.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dostum tuşlar çalışıor, analtmak istediğim şey şu =

Ekli dosyayı görüntüle 69117
kırmızı ile işarteli pencerenin içerisine 'START' verdikten sonra tıkladığım hiçbir tuş kayıtlanmıyor. Örneğin 6 ve 7 tuşunu mousun solundaki bir tane tuşa atamak istiyorum fakat 6 ve 7 ye bastığımda macro editör penceresine işlemiyor.
Kanka o zaman bir şey diyemem benim tuş bozulmuştu yazılımsal bir problemdir youtube de bir çözümü olabilir orada araştır istersen ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
macro editörden değilde klavye tuşları sekmesinden seçip kayıt ettiğimde çalışıyor ama manuel kayıt yapamıyorum

Adsew.png

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    141.9 KB · Görüntüleme: 49
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam fare uygulamasını silip tekrar yüklemeyeyi denedin mi basit biraz ama işe yarayabilir uygulamayı sil bilgisayarını tekrar başlatıp tekrar yükle

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba, başlıktaki mouse kullanıyorum ve steelseries'in kendi yazılımı ile marco editleyip kullanıyordum fakat artık macro editleme penceresinde editlemek için start bastığımda editi yaptığım pencerede tıkladığım hiçbir tuş edit penceresine işlenmiyor. Yazılımlar güncel. Silip yükledim, usb kanalını değiştirdim fakat sorun aynı. Mouse üzerindeki tuşların hepsi normal şekilde çalışıyor. Sadece macro editleme penceresinde tıkaldığım tuşlar pencereye kayıtlanmıyor boş duruyor. Nasıl çözülür bu?
Dotaya ticket attın mı ? alakalı olabilir

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yeni bi keypress macro açıp dene belki o rise profili buga girmiştir.

ENJOYYYY
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Try to find some of the site what you are using of mouse

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Müşteri hizmetlerini arayıp teknik destek talep et

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İndirdiğin yerden bir sıkıntı olabilirmi

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yüksek ihtimal mause ile algılıdır youtubedan bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yazılımın eski sürümlerini dene belki son sürümlerde bazı mouselarda desteği kesmiş olabilirler.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam fare uygulamasını silip tekrar yüklemeyeyi denedin mi basit biraz ama işe yarayabilir uygulamayı sil bilgisayarını tekrar başlatıp tekrar yükle
bir çok kez denedim sorun devam ediyor.
Post automatically merged:

Dotaya ticket attın mı ? alakalı olabilir
dota ile alakalı değil dostum

denedim hocam farklı profillerde de, macro tuş ataması çalışıyor. Manuel macro editör de çalışmıyor.
Adsız.png

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bir çok kez denedim sorun devam ediyor.

dota ile alakalı değil dostum

denedim hocam farklı profillerde de, macro tuş ataması çalışıyor. Manuel macro editör de çalışmıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 69171
Bi ihtimal kalıyor senin klavye desteklenmiyor.Windowsun ekran klavyesini aç ordan tıklayarak dene sanal klavyeden.Olursa senin klavye desteksiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...