Çok mu hafif mause dostum ben fazla hafif kullanmayı sevmiyorumben 4 ay kullandım gayet memnun kaldım
sen konuyu okuduğuna emin misin ? Bu konuya bu cevap ne alaka ?güzel paylaşım
arkadaşım kullanıyor fakat ali arkadaşımızın söylediği gibi mouse biraz minyon kalıyor ellerin büyük ise sıkıntı çekebilirsin en güzeli gidip bir yerde görmen.Çok mu hafif mause dostum ben fazla hafif kullanmayı sevmiyorum
minyon olması değil de hafif olması benim için mesele hafif mause kullanamıyorum pek asıl derdim o .darkadaşım kullanıyor fakat ali arkadaşımızın söylediği gibi mouse biraz minyon kalıyor ellerin büyük ise sıkıntı çekebilirsin en güzeli gidip bir yerde görmen.
Minyon zaten bir nevi hafif anlamına da geliyorminyon olması değil de hafif olması benim için mesele hafif mause kullanamıyorum pek asıl derdim o .d
Biraz Hafif Dostum EvetÇok mu hafif mause dostum ben fazla hafif kullanmayı sevmiyorum
Benim önerim sensei 310 olur daha kullanışlı yapıya sahip
Rival 3 önerir misiniz peki rival 110 ile neredeyse aynı fiyat daha üzerine çıkamıyorum şuan içindpı yuksek oldugu ıcın bı sorun yasamazsın hafif olmasından dolayı steelseries rival 300s bakmalısın bence aralarında pek bı fıyat farkı yok gıbı
O derece diyorsunalışırsan müptelası olursun