Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10 yıl öncesine ait bir "tv animesi" pek güncel olmayan bir mizaha sahip olacak yani biraz sıkıcı gelebilir konusuda çok bir şey değil bence... Tavsiye eder miyim etmem yani mehhh dersin izledikten sonra
Hocam pek güzel değil izlemenize değmez diye düşünüyorum ama sizin zevkini bilemem tabi girip bakabilirsiniz, bayık esprileri vs. var sarmaz gibime geliyor.
Yıllar öncesinde izlediğimde meh demiştim şuan izlersem meh der miyim? izlemem Yavaş ilerleyen bi anime. Açıp izlemeyi düşünüyorsan, bir şeylerle uğraşırken arkada ses olsun diye izleyebileceğin bi yapım.
Uzun zamandir bu "çizgi filmleri" izliyorum ve birkaç arkadasımı da baslattım yani bana kalırsa hemen izleme derim. Anime zamanda yolculuk kesinlik gibi kavramlardan oluşuyor ilerleyişi biraz değişik bu yüzden çoğu kişi ilk 3 4 bölümde bırakıyor. Her şey 12. bölümden sonra falan başlıyor 2. sezon da aynı şekilde. Bana kalırsa ağır bir anime ve izlemeye henüz başlayanlar için sıkıntılı.
eğer yeni başladıysan
Kimetsu no yaiba5
Rokka no yuusha6
Tate no yuusha (intikamlı mintikam seviyorsan güzel puanı da gayet yüksek)4
Overlord (favorilerim arasında)2
Tensei slime datta ken3
Yakusoku no neverland (ilk bununla başlayabilirsin)1
en son da steins gate i izleyebilirsin. En sevdigim ilk 3 arasındadır. Zaten bu yukarıda yazıklarımdan 3 ve 4 biraz çocuklar için olana kaçıyor. 4 o kadar da değil gerçi. Herneyse bana kalırsa yorumlara takılma steins gate zamanda yolculuk ve paradoxlarla dolu olduğu için biraz ağır. Hafif bir dikkat ile izlemen gerekiyor malum 1. bölümde olan şey final bölümde karşına çıktığında bölüm 1 i tamamen unuttuysan tüm zevk boşa gidiyor.
Unutmadan "re zero" yu da önereyim. Psikolojik - gerilim türünde bol kanlı bir anime. Bayağı severim yani ona da bakmayı ihmal etme