Stres ve Ay hakkında bunları biliyor muydunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Stres

Screenshot_1.png

Anne ile konuşmak, sarılmakla aynı etkiyi yapar ve stres seviyelerini azaltmaya yardımcı olabilir. Onun sesinin duyulması oksitosin salınımına neden olur ve harika bir stres gidericidir.

Ay

Screenshot_2.png

Güneş ve ay aynı boyutta görünür çünkü şaşırtıcı bir tesadüf sonucu, ay 400 kat daha küçük ancak 400 kat daha yakındır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
annelerimizin kıymetini bazen bilmiyoruz ve evet doğru stresi atıyor

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Stres

Ekli dosyayı görüntüle 89789

Anne ile konuşmak, sarılmakla aynı etkiyi yapar ve stres seviyelerini azaltmaya yardımcı olabilir. Onun sesinin duyulması oksitosin salınımına neden olur ve harika bir stres gidericidir.

Ay

Ekli dosyayı görüntüle 89790

Güneş ve ay aynı boyutta görünür çünkü şaşırtıcı bir tesadüf sonucu, ay 400 kat daha küçük ancak 400 kat daha yakındır.
Annem ile bazen dertlerimi konuşuyorum ardından verdiği fikirler vs beni çok rahatlatıyor ki yani anlatamam

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
aile ile siyaset konuşun bakın nasıl stres seviyeniz 100 kat artıyor :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Annem ile konuştuğum zaman da aynı etkiyi yaratıyor şahsen bana

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Annem ile konuşunca daha çok streslenen tek ben miyim? Sanki uyuyan bir volkanik dağı uyandırmış gibi oluyorlar.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bu anneden anneye gore defisir cofumuzun annesi boyle olabilir bazilari konsulmucak nkadar oluyor

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Annemle hangi konuyu konuşursam konuşayım, bir şekilde verdiği fikir sayesinde düze çıktığımı hissedebiliyorum. Annelerimizin kıymetini bilelim dostlar.

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Stres

Ekli dosyayı görüntüle 89789

Ay

Ekli dosyayı görüntüle 89790

Ek olarak;
Güneş ve Ay aynı boyutta görünmezler. Aslında Güneş, Ay'dan yaklaşık 400 kat daha büyüktür, ancak Ay, Dünya'ya olan mesafesi nedeniyle gökyüzünde neredeyse aynı boyutta görünür. Ay, Dünya'nın yörüngesinde dönerken farklı konumlara geçtiğinde, gökyüzünde değişik boyutlarda görünebilir. Bu duruma "Ay'ın fazları" denir.

Öte yandan, bazı durumlarda Güneş ve Ay aynı boyutta görünebilir. Bu durum, Ay'ın Dünya ile Güneş arasındaki konumuna bağlıdır. Ay, Güneş'in doğrudan arkasına geçtiğinde veya "tam güneş tutulması" sırasında, Güneş ile Ay aynı boyutta görünebilir. Ancak bu durum sadece tutulma sırasında geçici bir durumdur ve normalde Güneş ve Ay aynı boyutta görünmezler.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Stresin en iyi ilacı antidepresanlardır başka çaresi yok. Allah kimseyi o duruma düşürmesin.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ozellıkle burcu su burcuysa yanı ayı temsil eden bir burcsa daha etkılenıyolar budurumdan

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Stresin en iyi ilacı rahatlatan müzik veya sesler ve uykudur fazla katlanılamıyorsa kafayı duvara vura vura delirmek de mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...