Stüdyo mikrofonları günlük kullanımda problem olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Merhabalar başlıkta görebileceğiniz üzere stüdyo mikrofonları günlük kullanıma uygun mudur? Condenser bir profesyonel kayıt mikrofonunu Phantom Power ile kullanmayı düşünüyorum. Bunu bir yayıncının kullandığını gördüm Quadcast mikrofonlarına baktığınız zaman 500-600TL kadar daha uygun bir fıyatı oluyor yaklaşık 900-1000 TL kadar. Günlük kullanımda power ile kullanacağız ısınma vb gibi problemler yaşatır mı? Power çok fazla açık kaldığında mikrofon da bir sorun yaşatır mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben günlük kullanimimda dt 1990 pro ve smb7b kullaniyorum yeterli ses kartin oldugu surece bir sey olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
uygun aga ne kadar kaliteli aldığınada görede değişir

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhabalar başlıkta görebileceğiniz üzere stüdyo mikrofonları günlük kullanıma uygun mudur? Condenser bir profesyonel kayıt mikrofonunu Phantom Power ile kullanmayı düşünüyorum. Bunu bir yayıncının kullandığını gördüm Quadcast mikrofonlarına baktığınız zaman 500-600TL kadar daha uygun bir fıyatı oluyor yaklaşık 900-1000 TL kadar. Günlük kullanımda power ile kullanacağız ısınma vb gibi problemler yaşatır mı? Power çok fazla açık kaldığında mikrofon da bir sorun yaşatır mı?
uygun hocam alabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sorun yaratmaz o zaman merak edip endileşenmeyin ses kartınız güzel kaliteli ise yardırın gitsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
önemli olan yeterli bir ses kartının olmasıdır eğer varsa sıkıntı çekmessin

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
uygun dostum alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...