- Yasaklandı
-
ben yanlışlıkla youtube un b?ktan video zincir kuşağına girerim genelde kendimi ne alaka diyebileceğim videoların içerisinde bulduğum an zaten saaat bayağı bir ilerlemiş oluyor
Okulda hocayı dinlemekle meşgulüm .sd
işteyim çalışıyorum kolay gelsin emekçilere
pubg mobileyi oynamaya çalışıyorum ancak rp saygı hatası devam ettiğinden oynayamıyorum bu gidişle başka bir online oyun yükleyeceğim
Bende youtube ile geznıyorum
ders dinlemekle usta
Bullet Echo oynuyorum delicesine
aynı durumdayız sırf bu yüzden sıfır bedenden şimdi davul gibi bir göbeğe sahibim :/ acilen spora başlamalıyız dostumne yapalım hep aynı lol-aram youtube-film yatış kalkış devamke
Metin2 e geri başlasam mı yoksa csgo daki bıçak eldüvenleri satıp motor mu alsam kafamda deli sorularrrrrrrr
vampire oynayarak den yenı çıktı oyun zaten
şiir yazmak sosyalleşmekten pek sayılmaz sanki başkan ama siz bilirsinizSosyalleşiyorum, şiirler yazıyorum öyle.
dc den konuşabiliriz bazen sohbet etmek iyi gelir oyun önerisi film önerisi vs veya hayat hikayesiMH de can skıntısınd gezmekle meşgulüm :/
hilesiz dene bıde bakım belkı çıka broaynı durumdayız sırf bu yüzden sıfır bedenden şimdi davul gibi bir göbeğe sahibim :/ acilen spora başlamalıyız dostum
hayalimdir motorum olması ama hiç bir zaman sıra gelmemiştir bu hayalime :/ seçimini iyi yap dostum
sanırım aşırı yüklendim o oyuna ve artık canım çekmiyor :/ her el 1. sin ve hileyle oynadığım için bilmiyorum yeni bir şeylerin gelmesi şartdevrik cümle oldu ya
şiir yazmak sosyalleşmekten pek sayılmaz sanki başkan ama siz bilirsinizbenim beceremediim bir şey şiir yazmak sanırım ruhumun odunsu bir yapıya sahip olmasından kaynaklanıyor
Yok çok şükür PC canavar da beni fena sardı bu oyun son zamanlarda deli gibi oynuyorumHepinize tek tek teşekkür ederim hiç biri işimi görmese de
Bunu yaptıkdan sonra artık dayanamayıp bu konuyu açmıştım :/ zor durum valla
bana pek dinliyor gibi gelmedin biyandan MH konu takibi yapılıyor
Kolay gelsin kardeşim belli ki vardiyalı çalışıyorsun umarım en azından 8 saattir :/
Gel bloodhunt oynayalımbence sarar
Bi yerden sonra oda sarmıyor kardo bayıyor
Niyeyse hep ders dinleyenler aynı zamanda bi yandan konu takibi yapıyor
Kanka umarım keyif aldığın için bu oyunu oynuyorsundur yoksa pc durumun yüzündense çok acı verici :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?