Şu an okuduğunuz kitap nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Not : Hayalet size öneririm aşırı güzel bir kitap Çok zengin bir çocuk olanın akşam av cıkarken aniden kendini ölü bulup geri canlı olmaya çalıştığı bir kitap bilim kurguya ilgisi olan varsa kesinlikle öneririm

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Oha kitabın konusu çok güzelmiş. Elektronik olarak okuyabileceğim bir yer var mı
Telif hakkı olduğu için sanırım buradan paylaşamıyorum ama internette biraz araştırırsanız bulabilirsiniz. Gerçekten çok güzel, tavsiye ederim 😊

UwU
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
mangalarda işin içine girer bence mushoku tensei mangasını okuyorum 89. bölümü bekliyorum şuan

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Finaller için verilen Jack London'ın "Martin Eden" kitabını okuyorum finali teslim edelim diye :D

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
George Orwell - 1984, sürükleyici ve distopik kitapların başında gelen, klasiklerden biri.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
51ouodudMBL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

Şu anda okuduğum kitap Chloe Benjamin'den "The Immortalists" adlı roman. Kitap, dört kardeşin New York'taki hayatlarına odaklanıyor ve bir falcının verdikleri tahmin sonucu ölümlerinin tarihlerini öğrenmeleriyle başlıyor.

Kitap, ölümlerinin tarihini öğrenen kardeşlerin hayatlarında ne gibi değişiklikler yaptıklarını anlatıyor ve sorgulamamızı sağlıyor: Acaba ölüm tarihlerini bilseler, hayatlarını değiştirirler miydi? Kendimizi, hayatımızda yapabileceğimiz değişiklikler hakkında düşünmeye yönlendiriyor.

Siz de şu an hangi kitabı okuduğunuzu ve kitap hakkında ne düşündüğünüzü paylaşır mısınız? :ckkmk:
hocam Dedektif Kurukafa 4 üncü serisindeyim yakında 5 e geçicem bilim kurgu temasında biraz polisiye gibi güzel kitap

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
En son okuduğum kitap Polisiye severler okumadıysa bi baksınlar ama okumama şansları yok mükemmel bi kitap 5 defa bitirdim.

9124838375474.jpg

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kül Tigin yazıtını okuyorum bu aralar. Kül Tigin tarihini ve dilini anlatıyor.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
oblomov okuyorum ama biraz sıkıcı çok fazla betimleme var

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
zülfü livaneli`nin serenad kitabını bitirdim dün bugün bir kedi bir adam bir ölüme başladım çok güzel gidiyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
12 rules for life kitabını okuyorum az kaldı

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Sinekli bakal

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

Şu anda okuduğum kitap Chloe Benjamin'den "The Immortalists" adlı roman. Kitap, dört kardeşin New York'taki hayatlarına odaklanıyor ve bir falcının verdikleri tahmin sonucu ölümlerinin tarihlerini öğrenmeleriyle başlıyor.

Kitap, ölümlerinin tarihini öğrenen kardeşlerin hayatlarında ne gibi değişiklikler yaptıklarını anlatıyor ve sorgulamamızı sağlıyor: Acaba ölüm tarihlerini bilseler, hayatlarını değiştirirler miydi? Kendimizi, hayatımızda yapabileceğimiz değişiklikler hakkında düşünmeye yönlendiriyor.

Siz de şu an hangi kitabı okuduğunuzu ve kitap hakkında ne düşündüğünüzü paylaşır mısınız? :ckkmk:
şuan manga okuyorum jujutsu kaisen öneririm. Narutoya benziyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

Macera geçidi serisini okuyorum kesinlikle tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...