Şu an okuduğunuz kitap nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Şuan Suç ve Ceza kitabını okumaktayım.Kitap güzel fakat dili bi tık ağır geldi bana.Fazla fazla noktalama işaretleri olsun, konuları çok fazla detaylı anlatması olsun biraz sıkıcı olabiliyor bazı noktalarda fakat kitap konu bakımından güzel geldi bana.Okumak için kitap arayanlara tavsiye ederim.

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
51ouodudMBL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

Şu anda okuduğum kitap Chloe Benjamin'den The Immortalists adlı roman. Kitap, dört kardeşin New York'taki hayatlarına odaklanıyor ve bir falcının verdikleri tahmin sonucu ölümlerinin tarihlerini öğrenmeleriyle başlıyor.

Kitap, ölümlerinin tarihini öğrenen kardeşlerin hayatlarında ne gibi değişiklikler yaptıklarını anlatıyor ve sorgulamamızı sağlıyor. Acaba ölüm tarihlerini bilseler, hayatlarını değiştirirler miydi? Kendimizi, hayatımızda yapabileceğimiz değişiklikler hakkında düşünmeye yönlendiriyor.
Siz de şu an hangi kitabı okuduğunuzu ve kitap hakkında ne düşündüğünüzü paylaşır mısınız? :ckkmk:
3 farklı hayat

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Google Nasıl Yönetiliyor kitabı cidden okumanızı tavsiye ederim özellikle kodlama şirketi veya yazılımla uğraşacak kişiler için cidden çok güzel bir kitap
Post automatically merged:

Google Nasıl Yönetiliyor kitabı cidden okumanızı tavsiye ederim özellikle kodlama şirketi veya yazılımla uğraşacak kişiler için cidden çok güzel bir kitap
Eğer yazılım işleriyle ciddi manada uğraşmak istiyorsanız Mevlüt Dinç in hayatını ve Oyun Nasıl Yapılır adlı kitabını okuyabilirsiniz iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
edebiyat projesi için okuyorum ama şu anda "Afet: Bir League of Legends Romanı" adlı eseri okuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
51ouodudMBL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

Şu anda okuduğum kitap Chloe Benjamin'den The Immortalists adlı roman. Kitap, dört kardeşin New York'taki hayatlarına odaklanıyor ve bir falcının verdikleri tahmin sonucu ölümlerinin tarihlerini öğrenmeleriyle başlıyor.

Kitap, ölümlerinin tarihini öğrenen kardeşlerin hayatlarında ne gibi değişiklikler yaptıklarını anlatıyor ve sorgulamamızı sağlıyor. Acaba ölüm tarihlerini bilseler, hayatlarını değiştirirler miydi? Kendimizi, hayatımızda yapabileceğimiz değişiklikler hakkında düşünmeye yönlendiriyor.
Siz de şu an hangi kitabı okuduğunuzu ve kitap hakkında ne düşündüğünüzü paylaşır mısınız? :ckkmk:
suç ve ceza

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Maymunlar gezegeni, bilimkurgu güzele benziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...