Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Senim Ve Sen Kendinden Kaçamazsın !
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba dostlar bugün sizlere %47 varan klavye indirimlerinden bahsedeceğim

1.

HyperX Alloy Core RGB Membran İngilizce Gaming Klavye​

İndirimsiz fiyatı : 447,80 TL İndirimli fiyatı : 237,63 TL

HYPER1.jpg

RGB ışıklandırması ile odanıza çok güzel bir ortam yaratabilirsiniz 6 farklı aydınlatma efekti ve 3 parlaklık seviyesine sahip olan bu klavye sizin bütçeniz için büyük bir sıkıntıda yaşatmayacaktır cüzdan dostu bir ürün 120 ml sıvıya karşı dayanıklı oyun modu için hızlı erişim tuşlarıyla kontrol, parmaklarınızın ucunda. klavye kilidi, sizi tüm sistemi bekleme moduna almaktan kurtararak klavyenizi kilitler.

Satın almak için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.

ASUS Cerberus Gaming Türkçe Gaming Klavye​

İndirimsiz fiyatı : 471,03 TL İndirimli fiyatı : 279,46 TL

Ceberus.jpg

Boşaltma deliği ile suya dayanıklı tasarım - dökülen sıvılara karşı korur, 12 makro tuşu - Taktiksel esneklik, Tamamen lastik ayaklar - Güçlü hareketler için geliştirilmiş sürtünme, Her yüzeyde gelişmiş sürtünme sağlayan tamamen lastikli ayaklarla Cerberus Oyuncu Klavyesi, en yoğun oyun seanslarında bile sabit kalır, yani klavyenizi zorlamadan kazanmayı zorlayabilirsiniz.

Satın almak için

3.

GameBooster G69K Outlander Rainbow Membrane Gaming Klavye​

İndirimsiz fiyatı : 128,33 TL İndirimli fiyatı : 98,10 TL

Gamebooster.jpg

GameBooster OUTLANDER G69K klavye , türkçe tuş dizilimi, büyük enter tuşu , büyük karakterlerden oluşan tuş tasarımı, görkemli rainbow aydınlatması ve aydınlatma modları ile göz kamaştıran görünüme sahiptir. Hızlı tepki veren membrane tuş takımı, anti-ghosting özellikleri ile mükemmel oyun performansı sunar ve düşmanlarınızı yenmede sizi her zaman güçlü kılar.
GameBooster OUTLANDER G69K oyun klavyesi , türkçe tuş dizilimi, büyük enter tuşu , büyük karekterlerden oluşan tuş tasarımı ile kolay kullanım ve konfor sunar.
GameBooster OUTLANDER G69K oyun klavyesi , GameBooster rainbow arka aydınlatması ile muhteşem aydınlatma sunar.
Hızlı tepki veren tuşlar,anti-ghosting ile olağanüstü oyun performansı ve hız sunar. Zaferlere erişmede en büyük yardımcınız olacaktır.

Satın almak için

4.

CORSAIR K55 RGB PRO XT Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye​

İndirimsiz fiyatı : 833,36 TL İndirimli fiyatı : 499,00 TL

Corsaır.jpg

CORSAIR iCUE yazılımı sayesinde beş RGB aydınlatma bölgesinde yerleşik altı aydınlatma efekti ile özelleştirin, her aydınlatma bölgesine bir renk atayın veya kendi canlı aydınlatmanızı efektlerinizi programlayın.
iCUE entegrasyonuna sahip oyunları oynarken RGB aydınlatmanızın oyun içi eylem ve olaylara gerçek zamanlı olarak dinamik şekilde tepki vermesi, benzersiz bir deneyim yaşamanızı sağlar.
IP42 koruması, klavyenizi sıvı dökülmesine ve toz birikmesine karşı koruyarak oyununuzun aralıksız devam etmesini sağlar.
Windows tuşu kilitleme modu Yanlışlıkla oyununuzu bölmeyeceğinizin garantisi. özel ses ve medya tuşları Oyununuzu bölmeden medya ve sesin kontrolünü sağlayın.
sessiz ve duyarlı tuşlara sahip olan bu klavye oyun deneyiminizi çok ileri seviyelere taşıyacak..

Satın almak için

Hergün size böyle indirimlerle geleceğim dostlar umarım konumu beğenmişsinizdir :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
agaa 4. yü kullanıyorum tavsiye ederim bana göre hoş

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ne kadar indirim hilesi olduğu en net açıklıyorum:

HyperX Alloy Core RGB Membran İngilizce Gaming Klavye ilk piyasada fiyat: 24.03.2020 259 TL
ASUS Cerberus Gaming Türkçe Gaming Klavye ilk piyasada fiyat: 04.05.2020 231,99 TL
GameBooster G69K Outlander Rainbow Membrane Gaming Klavye ilk piyasada fiyat: bilmiyor.
CORSAIR K55 RGB PRO XT Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye ilk piyasada fiyat: 01.11.2019 265,90 TL

Büyük ihtimal indirim hilesidir

Ben Senim Ve Sen Kendinden Kaçamazsın !
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben gördüklerimi yazıyorum sadece ama bence daha da düşmez zaten alım gücümüz belli :)

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Çoğusunu iki katı fiyatına yazıp indirim yapıyormuş gibi gösteriyolar ama olsun teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
2.klavyeyi kullanıyorum aynı fiyata aldım indirim olduğunu düşünmüyorum ama klavye güzel tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
klavyelerin blue switch mi red switch mi olduğunu not düşebilir misin

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
CORSAIR K55 RGB PRO XT Membrane kullanan var mı sizce nasıldır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...