of hele ki şu baş başayken başka da ortamda 2 3 kişi daha eklenince karakterin değişimi aslında onun asıl karakterinin ortama 2 3 kişi eklenince kabak gibi görmen insan çok şaşırıyor değişim değil de bildiğin başka birine dönüşmesi gibi yazıkOyun için arkadaşlarına veya karı-kız muhabbetleri için durduk yere kavga çıkartan elemanlar en basic örneklerinden bir tanesi veya kız ortamına girdiğinde başka bir insan olanlar senin dediğin olay da var falan devam ediyor sırayla işte şu an aklıma sadece bunlar geldi gelirse eklemeye devam ederim
Ya ben kızlarla anlaşamıyorum o yüzden full arkadaşlarım erkek ve olgun oldukları için çoğu büyük arkadaşlarımın diyen kızdan sıyrılma şeklim şimdi geldi aklımaof hele ki şu baş başayken başka da ortamda 2 3 kişi daha eklenince karakterin değişimi aslında onun asıl karakterinin ortama 2 3 kişi eklenince kabak gibi görmen insan çok şaşırıyor değişim değil de bildiğin başka birine dönüşmesi gibi yazık
of bu arada harbiden oradan sıyrılmak gerekiyor ya öyle bir kızla evli olduğunu düşünsene kafayı yersin xdYa ben kızlarla anlaşamıyorum o yüzden full arkadaşlarım erkek ve olgun oldukları için çoğu büyük arkadaşlarımın diyen kızdan sıyrılma şeklim şimdi geldi aklıma
çok fena katılıyorum bu düşünceneYaşıtlarından üstün olduğunu düşünen kişiler çok sıkıntı bence
reis sert girmişKİŞİSEL olarak dünyadaki tüm (SJW)'ler. Veya kominizmi destekleyenler, akpliler, itlere tapanlar vs.
SJW ' nin anlamı ne knka bilmiyorumKİŞİSEL olarak dünyadaki tüm (SJW)'ler. Veya kominizmi destekleyenler, akpliler, itlere tapanlar vs.
bakalım ondan sonra sjw oluyorlar mı hahaSJW ' nin anlamı ne knka bilmiyorum
google'den baktım anlamına haklısın knka bunların hepsini suriyeye göndermek lazım zaten boş ülke akp'ye oy verenleri ve sjwleri toplayıp suriyeye göndericeksin suriyeliler mühim değil bunlardan daha hafif kalıyor suriyeliler ilk bunlardan kurtulmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?