"şu hareketi yapıyorsa toxic bir insandır böyle düşünüyorsa aptaldır" gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
herkese iyi forumlar bugüne kadar gözlemlerimle insanları ayrı ayrı profillere ayıkladım ve kafamda ki insan profileri 2020'ye kadar çok güzel teşhis etmişimdir
ama son 2023'de ki genel olarak insanların zihniyet yapıları düşünceleri hareketleri planları hakkında insanları çözmekte çok zorlanıyorum
mesela eskiden olsa diyelim ki önyargı olarak derdik ki kızlardan ilgi delisi olarak profillere ayırdığımız kızların hep yaptığı hareket çevresinde 2 3 erkek toplayıp bu erkekleri birbirine düşürüp kendisi için kavga ettirmeye ara bozmaya çalışmaları idi bu profilde ki kızlar en nefret ettiğim tiplerdi erkeklerden ise sürekli yakın arkadaşının kız arkadaşlarını kıskanıp o kızlarla muhabbet kurmaya çalışanlar vardı mesela kişinin erkek arkadaşı yanında iken sevgilinle muhabbet edersin gözünün içine bakar 2 gün ayrı kalırsınız pat bir bakarsın en yakın arkadaşınla konuşmaya başlarlar patır patır screenshotlar düşer ögrenirsin karakterini gibi örneklerim biraz kötü oldu doğru telafuz edemedim ama umarım siz anlamışsınızdır sizin de böyle yeni tanıdıgınız iğrenç gelen toxic insan tipleri profileri varmı anlatırsanız sevinirim.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Oyun için arkadaşlarına veya karı-kız muhabbetleri için durduk yere kavga çıkartan elemanlar en basic örneklerinden bir tanesi veya kız ortamına girdiğinde başka bir insan olanlar senin dediğin olay da var falan devam ediyor sırayla işte şu an aklıma sadece bunlar geldi gelirse eklemeye devam ederim

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Oyun için arkadaşlarına veya karı-kız muhabbetleri için durduk yere kavga çıkartan elemanlar en basic örneklerinden bir tanesi veya kız ortamına girdiğinde başka bir insan olanlar senin dediğin olay da var falan devam ediyor sırayla işte şu an aklıma sadece bunlar geldi gelirse eklemeye devam ederim
of hele ki şu baş başayken başka da ortamda 2 3 kişi daha eklenince karakterin değişimi aslında onun asıl karakterinin ortama 2 3 kişi eklenince kabak gibi görmen insan çok şaşırıyor değişim değil de bildiğin başka birine dönüşmesi gibi yazık

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tartışırken dinle diyip sen konuşurken dinlemeyen birisi düz toxicdir gözümde

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
of hele ki şu baş başayken başka da ortamda 2 3 kişi daha eklenince karakterin değişimi aslında onun asıl karakterinin ortama 2 3 kişi eklenince kabak gibi görmen insan çok şaşırıyor değişim değil de bildiğin başka birine dönüşmesi gibi yazık
Ya ben kızlarla anlaşamıyorum o yüzden full arkadaşlarım erkek ve olgun oldukları için çoğu büyük arkadaşlarımın diyen kızdan sıyrılma şeklim şimdi geldi aklıma

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ya ben kızlarla anlaşamıyorum o yüzden full arkadaşlarım erkek ve olgun oldukları için çoğu büyük arkadaşlarımın diyen kızdan sıyrılma şeklim şimdi geldi aklıma
of bu arada harbiden oradan sıyrılmak gerekiyor ya öyle bir kızla evli olduğunu düşünsene kafayı yersin xd

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Yaşıtlarından üstün olduğunu düşünen kişiler çok sıkıntı bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çalışanlara davranış abi kalkıp bir garsonu vs herhangi bir işte çalışan kişinin sanki efendisiymiş gibi takılıyorsa tebrikler tamamiyle boş bir insanla berabersiniz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Seni biriyle ve ya birileriyle tanıştırırken seni unutup o kişiye/gruba odaklananlar :cryangry:

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
uzaklaş hiç bulaşma zaten hayır gelemz toxic ilişki

Tek yapabildiğimiz inanmak
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
KİŞİSEL olarak dünyadaki tüm (SJW)'ler. Veya kominizmi destekleyenler, akpliler, itlere tapanlar vs.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hepimizin hayatında mutlaka vardır böyle insanlar çaresine mutlaka bakmak lazım eğer cok seviyorsanız ama mümkün değilse bazı şeyler ilerlemeyide bilmek lazım 🥲

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
KİŞİSEL olarak dünyadaki tüm (SJW)'ler. Veya kominizmi destekleyenler, akpliler, itlere tapanlar vs.
SJW ' nin anlamı ne knka bilmiyorum
google'den baktım anlamına haklısın knka bunların hepsini suriyeye göndermek lazım zaten boş ülke akp'ye oy verenleri ve sjwleri toplayıp suriyeye göndericeksin suriyeliler mühim değil bunlardan daha hafif kalıyor suriyeliler ilk bunlardan kurtulmak lazım

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
senden sonra tanıştığı kişiyle seninle yaptığı aktiviteleri yapıyorsa

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
SJW ' nin anlamı ne knka bilmiyorum
google'den baktım anlamına haklısın knka bunların hepsini suriyeye göndermek lazım zaten boş ülke akp'ye oy verenleri ve sjwleri toplayıp suriyeye göndericeksin suriyeliler mühim değil bunlardan daha hafif kalıyor suriyeliler ilk bunlardan kurtulmak lazım
bakalım ondan sonra sjw oluyorlar mı haha 😅

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yeni başladığın oyunda aptalca eşleştirme yüzünden 350 levellik adam geliyor, eğer o durumda ez derse aptal toxicin tekidir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
burdayim kardesim 320k teemo var mainim teemo hala da oynarim shaco banlarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...