Şu virüs'e Bakarmısınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI

Selamlar ben 4 a but
Belki virüs değildir ama pek birşey bulamadım bilen bakabilirmi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bu dosyalarını gizleyen bi virüs muhtemelen flash bellekten bulaşmış.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bazen program içerisine link entegre edip indirip açtırıyorlar yani vt de çıkmıyor.

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Mustafa Kemal Atatürk
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hocam eset yeni sürümü bilgisayardan silinmiyor ondan dolayı olabilir belki veya yukarda denildiği gibi programa entegre edilmiştir ama virüs programı bu ne kadar doğru bilmem

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Virüs olduğunu düşünmüyorum crackli program olduğu zaman steam api dll dosyası değiştirilir bu da o dosyayı virüs olarak görüyor.

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
antivirüs programları interneten clean programını indirip silinebiliyor

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Virüs Total linki var hocam
Post automatically merged:

Çok güvendiğim bir siteden indirdim fakat Bunu bulunca endişelendim Yani zarar verirmi pek çözemedim
:D 30 üstü olmadığı sürece bir şey olacağını sanmıyorum bazen 30 bile fazla oluyor kullandığın programın mb'sine falan dikkat et indirirken mesela 300 kb hile diye dosya indirdin vt de 30 35 tane virüs buldu sen onu açarsan bir daha pc açamazsın :D böyle düşün.
Ama en güzel kaynak eğer koruması kötüyse de4dot yapıştır unpack atsın (c# vb.net için geçerli) dnspy ile kaynak kodunu incele zararlı bir kod bulmadığın sürece rahatça kullan.

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
:D 30 üstü olmadığı sürece bir şey olacağını sanmıyorum bazen 30 bile fazla oluyor kullandığın programın mb'sine falan dikkat et indirirken mesela 300 kb hile diye dosya indirdin vt de 30 35 tane virüs buldu sen onu açarsan bir daha pc açamazsın :D böyle düşün.
Ama en güzel kaynak eğer koruması kötüyse de4dot yapıştır unpack atsın (c# vb.net için geçerli) dnspy ile kaynak kodunu incele zararlı bir kod bulmadığın sürece rahatça kullan.
Valla sağolun Dün steam'dan para verip indirdim değmediğini fark ettim bende iade edip ***** indirdim trollemek çok güzel oluyor Yani rahatça indirebilirim değilmi

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Valla sağolun Dün steam'dan para verip indirdim değmediğini fark ettim bende iade edip ***** indirdim trollemek çok güzel oluyor Yani rahatça indirebilirim değilmi
Kırılmış hilelerde genelde virüs bulunur siz yinede bi kaynk kodlarını incelemeyi deneyin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Eminmisiniz hocam sıkıntı olmaz değilmi
Eminim eğer ki relations bölümünden tehdit ayrıntılarına bakarsan steam_ api64. dll dosyasını görürsün. Steam ile bağlantını kesen bir dosya senin bu ürünü almış gibi kullanmanı sağlıyor.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Pc formatlayın windows deffender harici software kurmayın virüs programları standar kullanıcı iseniz WD varken inanın diğer programlar gereksiz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
evet son sürümünden kaynaklı bir hata. Kaldırmak için kendi sitesinde kaldırma yolları paylaşıldı
Eset Remover var bu araçla tüm versiyonları kaldırabiliyorsunuz. Ancak kaldıramama hatası sisteminizde virüs trojan adware vb tarzdan araç bulduysa ve bu sorunu sonlandırmadan silinmeye çalıştığında veriyor. Yıllardan beri kullanıyorum ve güvendiğim bir antivirüs programı ;) Kurumumuzda da aynı sistem var hiçbir sorun çıkmıyor.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Rar dosyalarına gömülü programlar olabiliyor eset onu virüs olarak görüyor aynı hilelerde bulunan gamehack yazılımı gibi
✅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...