Eset Remover var bu araçla tüm versiyonları kaldırabiliyorsunuz. Ancak kaldıramama hatası sisteminizde virüs trojan adware vb tarzdan araç bulduysa ve bu sorunu sonlandırmadan silinmeye çalıştığında veriyor. Yıllardan beri kullanıyorum ve güvendiğim bir antivirüs programı Kurumumuzda da aynı sistem var hiçbir sorun çıkmıyor.
zamanında bu tür bir dosyadan süphelenmeyip indirmiştim aradan geçen 3 saatin sonunda steam hesabımı patlattılar 3 günlük uğraşın sonucu hesabı geri aldım dikkat et hiç o pota girme bence
zamanında bu tür bir dosyadan süphelenmeyip indirmiştim aradan geçen 3 saatin sonunda steam hesabımı patlattılar 3 günlük uğraşın sonucu hesabı geri aldım dikkat et hiç o pota girme bence
aynen vallakatılıyorum...geçenlerde bi hile kullandık bildiğimiz bi yerden aldığımız dosya... oyunda hile açıkken bi anda cmd ekranı geldi bi kod çalıstı internet tarayıcında kayıtlı tüm şifreleri text dosyasına indirmiş. pakistandan maile giriş yapmaya çalıstılar. dikkatli olmak lazım her program için geçerli bence bu durum
ben bu dosyanın virüs olmadığını düşünüyorum olsaydı diğer anti virüsler bunu görürdü ama
bazen yazılımdan dolayı dosyayı virüs olarak algılayabiliyor
ama dikkat et virüstotalde gizleyen yazılımlar mevcut olabiliyor pc indirip çalışdırmadan genel tarama yap virüstotale fazla güvenme