Şubat ayında paranızı katlatacak kripto paralar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çoğu borsacı kripto paraya güvenmiyo ama parası da iyi bence sizce sebebi nedir

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
para olsada yapsak katlasak :D
keşke olsa :D

Hocam merhabalar, toka coin bir sıfır atması çok kolay bir şey değil. Neye dayanarak böyle bir tahmin yaptınız acaba
geçmişe dayanarak söylüyorum bilgi birikimine göre diyorum toka coine büyük destek var 0 atma olasılığı %95

DEDİĞİ GİBİ PARA YOK
yapacak bir şey yok ben ara sıra paylaşıyorum

Com uma boa grana acho que da pra começar bem né?
sim, de acordo com as minhas estimativas, penso que se pode ganhar bom dinheiro com estas criptomoedas

aynen kardeşim bitcoin 92k
olduğunda görüşürüz ve o kadar bilginiz varsa siz de hesap açabilir yada konu açıp tahminlerinizi paylaşabilirsiniz bunlar bana göre olacak tahminler

çoğu borsacı kripto paraya güvenmiyo ama parası da iyi bence sizce sebebi nedir
borsa kalıcı bir yatırım kripto para borsa gibi kalıcı görünmüyor genelde al sat yapanlar fazla oluyor yeni kripto paralarda ama uzun vadede yatırım yapan çok kişi var

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
denemeyin arkadaslar paranız çöp olur

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
güvenmiyorum reis ya bizde şans yok şimdi yatırsak inadımıza geri düşer

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Aralarında tek ümitlendiğim TOKA var. Ama o kadar yükselir mi bilmiyorum 557 TOKA var bekliyorum

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Aralarında tek ümitlendiğim TOKA var. Ama o kadar yükselir mi bilmiyorum 557 TOKA var bekliyorum
panik satışı yapma bekle kazanç sağla

para yok bunlardaaa boşverin
peki nerde para acaba o kadar kişi kazanıyor ben kendim kazanıyorum yanı bu sağlam bir karşıt yorum değil

güvenmiyorum reis ya bizde şans yok şimdi yatırsak inadımıza geri düşer
hiç bir şey belli olmaz ama veriler gözlem bilgi araştırmalar bu coinlerin yükseleceğine işaret ediyor bir kaç coin sahibiyle direk olarak konuştum projeleri büyük ilgi görmüş ve bu dediğim rakamlarında üstüne çıkması uzun sürmez

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
herkes eft bekliyordu şöyle uccak böyle uccak patladı :d en iyisi her zaman sağlam bir launchpad önsatışlara katılım bence , ido veya priv satışlar
gözdeler
sfund - oxbull

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
aptos, ijective, rose, fet, atom, arbitrum. Bunlarda da yüksek potansiyel var (ytd)

Donator
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Tron var eşşek gibi Stake ettim 951TRX onu çıkardım ama 14 gün piyasada kalıcak şimdi o paradan başka elimde coine atıcağım şey yok onu aslında çıkarabilirsem bende alıcam TOKA ama 14 güne toka ne olur bilmiyorum zamanı geçerse üzer beni fikrin ne Laz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Başlamak için ne kadar para yatırmalıyım öğrenciyim

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
En son kupon veriyordun şimdi yatırım tavsiyesi umarım doğru tahminler yürütüyorsundur.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Tron var eşşek gibi Stake ettim 951TRX onu çıkardım ama 14 gün piyasada kalıcak şimdi o paradan başka elimde coine atıcağım şey yok onu aslında çıkarabilirsem bende alıcam TOKA ama 14 güne toka ne olur bilmiyorum zamanı geçerse üzer beni fikrin ne Laz
yanı çıkış yapabilir ama yine çıkışına yetişirsin fiyatı çıkacak şubatın başlarına denk geliyor çıkış yapmadan yakalarsın

En son kupon veriyordun şimdi yatırım tavsiyesi umarım doğru tahminler yürütüyorsundur.
ben iddaa da veriyorum şuanda yeni bir şey değil ki kripto para paylaşmam ben yıllardır veriyordum zaten ama her sektörde varım o ayrı mesele

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
0.6 sfundum vardı 1000 tane alıp stake koymustum bogada ucar diye, biladerin düğünü oldu diye bozdurttum 0.8de 2 ay sonra 3.6 dolar oldu gözler yaşlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...