Suç işledim, sicilim batar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
18 yaş olduğun için sicile geçedeğini sanmıyorum lakin baban ile ilgili sotun olabalir çünki 18 altısın

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çok garip bilgiler vermişsiniz çocuğa.

kardeşim öncelikle başımdan geçtiği için sana olacakları söyleyeyim daha önce hiç sicilin yoksa davalara zamanında gidip ifadeni düzgün verdiğinde tutuksuz yargılanma verirler. tekrar suç işlemeyeceğin kanısına varırsa hakim takipsizlik kararı verir siciline işlemez. zaten yaşında küçük korkmana gerek yok bir daha böyle şeylere bulaşma. ayrıca dosya düştükten sonra 2-4 yıl arası suç işlememen gerekiyor en küçük suçta eski dosyanı işleme koyarlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
geçmiş olsun yaşadığın paniği anlayabiliyorum benzerini yaşadım

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
18 Yaşından küçük olduğun için yırtarsın ama para cezasına çarptırılır kart patlatmaya çalışmışsın sonuçta

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
senin yaşına göre ciddi bir şey olacağını sanmıyorum ama dikkatli ol internet kanunsuz bir ülke gibi görünse de hiç beklemediğin anda yanlış bir şey yaparken yakalanırsın

Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bu yaşta özenme böyle şeylere peşini bırakmazlar artık bi işede giremen sicilin yanar

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kardeşim çok yanlış bir suç işlemişsin umarım önce suçunun farkına varırsın sonra bunları dert edersin şunu diyim gidişata bağlı olarak anne babanın siciline işleyebilir veya sadece 5 yıl boyunca şartlı tahliye tarzı bir şey vardı adını hatırlamıyorum olayı şu eğer bir daha suça karışırsan hapisle sonuçlanıcak ve siciline işlicek ama eğer suça karışmazsan 5 yıl boyunca 6.yıl suç işlesen direkt ceza vermicekler ama 5 yıl içinde işlersen hakli veya haksız direkt cezaya dönüşücek inşallah bu dediğim olay olurda hem 5 yıl diken üstünde durursun akıllanırsın hem siciline işlemez

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
18 yaşını doldurmamışsın daha ama kart patlatmaya çalışmışsın yasal suç ve dolandırıcılık olduğu için üzerine açılan mahkeme kararı en fazla ceza ödemek olur yaşın küçük olduğu için ama bunlar siciline işler bilgin olsun
Yani ortada illegal bir suç dosyan var dostum.
Umarım ders çıkarmışsın bu durumdan
Mahkeme para cezası verebilir ama bu suçu 2.kez daha yaparsan bu sefer affetmezler.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
18 Yaşını doldurmamış olsan bile en kötü ihtimal para cezası verirler her türlü siciline işler buda. Geçmiş olsun dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
para cezası ödemek durumunda kalabilirsin yaptığın şey küçük birşey de değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kardeşim gecmiş olsun yaşın kücük olduğu için pek bir ceza alıcağını sanmıyorum ama sen genede bir bilen bir avukat ile konuş formda avukat arama neticede buradaki insanlar bu iş üzerine okumadı bilgili birisne danıs

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum, mahkemeye kadar gittiyse iş her türlü sicilinde görünür diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
davayi acan kisiyle konus geri ceksin para teklif edebilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
siciline işler muhtemelen kardeşim temiz yoldan ilerle.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar ben 14 yaşındayım 4 ay önce bir adamın gmailini calmistim kredi kartıyla alışveriş yapmaya çalışmıştım adam yalvarmisti hesabi geri verdim adam beni polise vermiş konu resimdeki yere kadar geldi tam olarak 15 yaşında değilim 10 gün sonra giricem sicil yinede batarmı

Ekli dosyayı görüntüle 76377
pişman değilsen sıkıntı yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...