Özellikle belirtiliyor fırın, market, eczane gibi yerlerde sokağa çıkma yasağı geçersizdir diye ah benim cahil amcam paranoyak teyzem evde 1 gün ekmeğin olmasa 2 gün kola içmesen ölür müsün?Hayır. Ama yeterince yaşlıysan sokağa çıktığın için ölebilirsin. Ne kötüKesinlikle katılıyorum yorumuna CAHİL ülkemizin insanları yüzünden.
Ben izmirde yaşıyorum insanlar konvoy yaptı 00:05 te sanki ceza evinden çıktılar
Sonuçta her şey milletin iyiliği için. Cahillikten başka bir şey değil. Nerden nereye geldik. Eskiden savaşlarda bile bu kadar kaos olmuyordu. Şimdi en ufak şeyde çıldırıyoruzÖzellikle belirtiliyor fırın, market, eczane gibi yerlerde sokağa çıkma yasağı geçersizdir diye ah benim cahil amcam paranoyak teyzem evde 1 gün ekmeğin olmasa 2 gün kola içmesen ölür müsün?Hayır. Ama yeterince yaşlıysan sokağa çıktığın için ölebilirsin. Ne kötü
Ya dayı neden luppo almak için sokağa çıkıyorsun cidden bu kadar çok mu önemli? Başka bi dayı 30 tane ekmeği sırtlamış eve götürüyor. Ben günde 30 gram ekmek yemiyorum bile...Sonuçta her şey milletin iyiliği için. Cahillikten başka bir şey değil. Nerden nereye geldik. Eskiden savaşlarda bile bu kadar kaos olmuyordu. Şimdi en ufak şeyde çıldırıyoruz
Hayır zaten açık fırınlar falan. Onu geçtim evinde yok mu 2 günlük erzak Allah aşkınaYa dayı neden luppo almak için sokağa çıkıyorsun cidden bu kadar çok mu önemli? Başka bi dayı 30 tane ekmeği sırtlamış eve götürüyor. Ben günde 30 gram ekmek yemiyorum bile...
Katılıyorum. Pat diye söylememeliydiler.Doğru bir karardı ama kabul etmediler çok hassas bir meseleyi çocuk oyuncağı gibi yönetiler kimseye haber verilmeden karar alındı
en iyisini putin yaptı. İster çık ister çıkma evden işin olmadıgı halde dışarda yakalarsam direk hapis dedi kesti attı. DAha sonra paket degişti ama ilk başta bunu dedi.Özellikle belirtiliyor fırın, market, eczane gibi yerlerde sokağa çıkma yasağı geçersizdir diye ah benim cahil amcam paranoyak teyzem evde 1 gün ekmeğin olmasa 2 gün kola içmesen ölür müsün?Hayır. Ama yeterince yaşlıysan sokağa çıktığın için ölebilirsin. Ne kötü
Henüz kesin bir bilgi yokreis erdoğan kağıtı yırtmış
gerçekten doğru baya güvenilir haber sitelerinden duydumHenüz kesin bir bilgi yok
Verdiği karar ile yine kaos yarattı. Rize'de vatandaş istifadan dolayı intihara kalkıştı. Denilecek söz yok.
Milleti korkutacaksın zaten. Merkelde Almanya nüfusunun 80% ine bulaşacak dedi kimse çıkmadı korkudan dışarıen iyisini putin yaptı. İster çık ister çıkma evden işin olmadıgı halde dışarda yakalarsam direk hapis dedi kesti attı. DAha sonra paket degişti ama ilk başta bunu dedi.
Daha kaç kişiyi peygamber ilan etmişler ki?yine de bazı insanları peygamberleştirmemek lazım be
Cahilliktende öte bir şeymilletimiz islah olmaz bizim lan 2 gün 2 sanki 2 hafta veya 2 ay la 2 gün ya
Aynen okudum az önceKabul edilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?