Süleyman Soylu istifa etti !

Sizce doğru bir karar mı?

• Doğru

Oy: 8 53.3%
  • Yanlış

Oy: 7 46.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum yorumuna CAHİL ülkemizin insanları yüzünden.
Ben izmirde yaşıyorum insanlar konvoy yaptı 00:05 te sanki ceza evinden çıktılar
Özellikle belirtiliyor fırın, market, eczane gibi yerlerde sokağa çıkma yasağı geçersizdir diye ah benim cahil amcam paranoyak teyzem evde 1 gün ekmeğin olmasa 2 gün kola içmesen ölür müsün?Hayır. Ama yeterince yaşlıysan sokağa çıktığın için ölebilirsin. Ne kötü

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Özellikle belirtiliyor fırın, market, eczane gibi yerlerde sokağa çıkma yasağı geçersizdir diye ah benim cahil amcam paranoyak teyzem evde 1 gün ekmeğin olmasa 2 gün kola içmesen ölür müsün?Hayır. Ama yeterince yaşlıysan sokağa çıktığın için ölebilirsin. Ne kötü
Sonuçta her şey milletin iyiliği için. Cahillikten başka bir şey değil. Nerden nereye geldik. Eskiden savaşlarda bile bu kadar kaos olmuyordu. Şimdi en ufak şeyde çıldırıyoruz

sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sonuçta her şey milletin iyiliği için. Cahillikten başka bir şey değil. Nerden nereye geldik. Eskiden savaşlarda bile bu kadar kaos olmuyordu. Şimdi en ufak şeyde çıldırıyoruz
Ya dayı neden luppo almak için sokağa çıkıyorsun cidden bu kadar çok mu önemli? Başka bi dayı 30 tane ekmeği sırtlamış eve götürüyor. Ben günde 30 gram ekmek yemiyorum bile...

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ya dayı neden luppo almak için sokağa çıkıyorsun cidden bu kadar çok mu önemli? Başka bi dayı 30 tane ekmeği sırtlamış eve götürüyor. Ben günde 30 gram ekmek yemiyorum bile...
Hayır zaten açık fırınlar falan. Onu geçtim evinde yok mu 2 günlük erzak Allah aşkına

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
en iyisini putin yaptı. İster çık ister çıkma evden işin olmadıgı halde dışarda yakalarsam direk hapis dedi kesti attı. DAha sonra paket degişti ama ilk başta bunu dedi.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
en iyisini putin yaptı. İster çık ister çıkma evden işin olmadıgı halde dışarda yakalarsam direk hapis dedi kesti attı. DAha sonra paket degişti ama ilk başta bunu dedi.
Milleti korkutacaksın zaten. Merkelde Almanya nüfusunun 80% ine bulaşacak dedi kimse çıkmadı korkudan dışarı

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
@aaaa' Alıntı:
yine de bazı insanları peygamberleştirmemek lazım be

ne alaka ????? işini iyi yapmak peygamber olmak mı ? ? ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Burda siyaset konuşabilir miyiz
Ban yemeyiz değil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...