evet once Loader i çalıştırıyorum ama yineÖnce loader'i çalıştırman lazım, çalıştırıyorsun değil mi?
denedim ama yine olmadıRAR'dan çalıştırmayı dene.
hala hata veriyorilk olarak windows defender ve antivürüs yazılımlarını, ayrıca tarayıcı reklam engelleme uygulamalarını ve eklentilerini de devre dışı bırakınız.
1- Önce hile yazılımını indirmeniz gerekiyor.
2- İndirdiğin arşiv dosyanın içindekini masa üstüne çıkartıcaksınız. Daha sonra yönetici olarak çalıştırıcaksınız.
örnek olması açısından resimlerde belirttim
Ekli dosyayı görüntüle 97503
hileyi çalıştırdıktan sonra aşağıdaki resimde pencere açılacak ve daha sonra hangi oyunun hilesini yüklemek istiyor iseniz oyunun hile sayfasından hileyi yükle seçeneğini tıklayacaksınız.
Ekli dosyayı görüntüle 97504
Detaylara sayfanın en altındaki videodan ulaşabilirsiniz:denedim ama yine olmadı
hala hata veriyor
ne yaptıysa aynısını yaptım ama hala işeyaramıyorDetaylara sayfanın en altındaki videodan ulaşabilirsiniz:
https://memoryhackers.org/konular/yeni-hile-kullanma-sistemi-nasil-calisir.261827/
ilk olarak windows defender ve antivürüs yazılımlarını, ayrıca tarayıcı reklam engelleme uygulamalarını ve eklentilerini de devre dışı bırakıp ondan sonra hileyi çalıştırmanız gerekiyor.ne yaptıysa aynısını yaptım ama hala işeyaramıyor