"Sunucuya Bağlanamadı! Lütfen MUICore Uygulamasını Çalıştırın" Sorunu Çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

U C

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Merhabalar,

"Sunucuya Bağlanamadı!
Lütfen MUICore Uygulamasını Çalıştırın."

hatasını yaşanlar için bu bilgilendirmeyi yapıyorum.

Aynı problemi ben de yaşadım, tüm yazanları doğru yapmama rağmen bir türlü düzelmedi. Yaptıklarım nelerdi; tüm internet geçmişlerini temizleme, reklam engelleyici uygulamaları kapatma, virüs koruma ve güvenlik duvarını kapatma, %temp%-temp gibi geçici dosyaların barındırıldığı tüm klasörleri temizledim, düzelmedi. Diğer tarayıcılarda denedim, yeni tarayıcılar indirdim ancak hala "MUICore" uygulaması çalışmasına rağmen çalıştığını görmüyordu.

Sonra başka bilgisayardan denedim, başka bilgisayardan denediğimde ise sorunsuz çalıştığını görünce sorunu tamamen kendi bilgisayarımda aramaya başladım. Ancak forumda yazılan tüm çözümleri denememe rağmen aynı sorun devam ediyordu. Benim de aklıma işletim sistemine yeni "admin" özellikli kullanıcı ekleyip denemek kaldı ve bingo! Şu anda bağlantı sorunum yok.

"Sunucuya Bağlanamadı! Lütfen MUICore Uygulamasını Çalıştırın." hatasını hiç bir şekilde çözemeyenler benim kendi bulduğum yöntem şu şekilde;

Başlat - Ayarlar - Hesaplar
Aile ve diğer kullanıcılar sekmesine geçin
Bu bilgisayara başka birini ekle
Ben online oturum açmayı tercih etmediğim için "
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
" yazısına tıklayıp oradan "
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
" bölümünden yerel hesap oluşturuyorum. Kullanıcı adı, şifre ve güvenlik soruları bölümlerini girdikten sonra hesabı oluşturmuş oluyoruz.
Yeni oluşturduğumuz hesap "Diğer kullanıcılar" bölümüne gelmiş olmalı. Yeni oluşturduğumuz hesaba tıklayıp, "Hesap türünü değiştir" kısmına tıklayıp hesap türünü "Yönetici" olarak ayarlamamız gerekmektedir.

Tüm bunları yaptıktan sonra yeni oluşturduğum kullanıcıdan oturum açtım, forumumuza bağlandım ve hileleri sorunsuz enjekte edebilmeye başladım.

Aynı sorunu yaşayanların çözebilmesi adına bu yazıyı yazmanın önemli olduğunu düşündüm.

Dipnot: İşbu yazıyı "Loader External Injector Errors and Solutions" başlığı altına yazmak istedim ancak oraya yazma yetkim olmadığı için bu şekilde başlık açtım. Yaptığım bu işlem hatalı ise bu bölümde yetkili arkadaşlar konuyu kilitleyip fayda sağlaması açısından bu yazıyı ilgili yere aktarabilirler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...