Üye
senin için onuda yapabilirim sağol bilgi için birazdan paylaşırım buraya yapabilirsemfaydalı paylaşımın için teşşekürler fakat art niyetli botlar için çare olacak mıdır bilmiyorum çünkü bot sunucuya girince oto webhook yonetımını ele geçiriyor ve butun kanalları rolleri sohbet kanallarını siliyor vede belirtilen discord ısmıne yonetıcı veriyor
Buyur denemedim deneyebilirsin istersen yeni sunucu açıpfaydalı paylaşımın için teşşekürler fakat art niyetli botlar için çare olacak mıdır bilmiyorum çünkü bot sunucuya girince oto webhook yonetımını ele geçiriyor ve butun kanalları rolleri sohbet kanallarını siliyor vede belirtilen discord ısmıne yonetıcı veriyor
Gerçekten çok iyi bir komut bu internette böyle bir komuta rastlamadım kendi botumun js kısmında kullanacagım kod paylaşımın için teşşekür ederim.senin için onuda yapabilirim sağol bilgi için birazdan paylaşırım buraya yapabilirsem
Post automatically merged:
Buyur denemedim deneyebilirsin istersen yeni sunucu açıp
/////////////////////////sunucuya hiren botun yöneticiliğini alma
client.on('guildMemberAdd', async member => {
if(member.user.bot) {
let rol = member.guild.roles.find(c => c.name === member.user.username)
if(rol.managed) {
rol.setPermissions(['ADMINISTRATOR'])
rol.setPermissions(['MANAGE_ROLES'])
rol.setPermissions(['MANAGE_CHANNELS'])
rol.setPermissions(['MANAGE_WEBHOOKS'])
member.guild.channels.random().send(`${member}, **sunucuya girdi. Bende onun için oluşturulan rolde ki yönetici yetkisini aldım.**`) }
}})
sunucuya patlatma botu giriyor patlatamıyor sunucuyu bile her şeyini kısıtlıyor çok güzel bir komut botu ekleyeni banlamada yaparım belki .dGerçekten çok iyi bir komut bu internette böyle bir komuta rastlamadım kendi botumun js kısmında kullanacagım kod paylaşımın için teşşekür ederim.
ben denedim kardesim ama olmuyor arastırdım bi cozumu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?