Sunucuya Bot Girince Yönetici-Rolleri Yönet- Kanalları Yönet Yetkisini Alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Discord sunucunuza bir bot giriş yapınca girişinde aldıgı yönetici rolü rolleri yönet rolü ve kanalları yönet rolünü otomatik olarak kapatma !

sunuya bot attınız bot yöneticilik istiyor ama bu komut sayesinde sunucuya girince bot kodu yazdııgnız bot.js sayesinde botunuz onun yetkilerini kısıtlar

client.on('guildMemberAdd', async member => {
if(member.user.bot) {

let rol = member.guild.roles.find(c => c.name === member.user.username)
if(rol.managed) {

rol.setPermissions(['ADMINISTRATOR'])
rol.setPermissions(['MANAGE_ROLES'])
rol.setPermissions(['MANAGE_CHANNELS'])
member.guild.channels.random().send(`${member}, **sunucuya girdi. Bende onun için oluşturulan rolde ki yönetici yetkisini aldım.**`) }

}})

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Deceit Türkiye sunucusu açıyorduk eyw reyiz adamsın işime yarıyacak +rep Yanlız hocam Yöneticiyi alsada Kanal yönetimini felan almıyor diyeyim onu'da bir ayarlarmısınız

Son düzenleme:
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
faydalı paylaşımın için teşşekürler fakat art niyetli botlar için çare olacak mıdır bilmiyorum çünkü bot sunucuya girince oto webhook yonetımını ele geçiriyor ve butun kanalları rolleri sohbet kanallarını siliyor vede belirtilen discord ısmıne yonetıcı veriyor

Üye
6 HİZMET YILI
faydalı paylaşımın için teşşekürler fakat art niyetli botlar için çare olacak mıdır bilmiyorum çünkü bot sunucuya girince oto webhook yonetımını ele geçiriyor ve butun kanalları rolleri sohbet kanallarını siliyor vede belirtilen discord ısmıne yonetıcı veriyor
senin için onuda yapabilirim sağol bilgi için birazdan paylaşırım buraya yapabilirsem
Post automatically merged:

Buyur denemedim deneyebilirsin istersen yeni sunucu açıp

/////////////////////////sunucuya hiren botun yöneticiliğini alma

if(member.user.bot) {

if(rol.managed) {

rol.setPermissions(['MANAGE_WEBHOOKS'])

member.guild.channels.random().send(`${member}, **sunucuya girdi. Bende onun için oluşturulan rolde ki yönetici yetkisini aldım.**`) }

}})

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
senin için onuda yapabilirim sağol bilgi için birazdan paylaşırım buraya yapabilirsem
Post automatically merged:

Buyur denemedim deneyebilirsin istersen yeni sunucu açıp

/////////////////////////sunucuya hiren botun yöneticiliğini alma

if(member.user.bot) {

if(rol.managed) {

rol.setPermissions(['MANAGE_WEBHOOKS'])

}})
Gerçekten çok iyi bir komut bu internette böyle bir komuta rastlamadım kendi botumun js kısmında kullanacagım kod paylaşımın için teşşekür ederim.

Üye
6 HİZMET YILI
Gerçekten çok iyi bir komut bu internette böyle bir komuta rastlamadım kendi botumun js kısmında kullanacagım kod paylaşımın için teşşekür ederim.
sunucuya patlatma botu giriyor patlatamıyor sunucuyu bile her şeyini kısıtlıyor çok güzel bir komut botu ekleyeni banlamada yaparım belki .d

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Reis Eline sağlık güzel olmuş. Sunucuya yeni gelen birine otomatik olarak örnek yeni üye rolü verecek yada misafir rolü veren kodu yazarsan sevinirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...